Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Brașov Marathon

Competiția de alergare montană Brașov Marathon, powered by Kaufland, are loc în perioada 13-14 mai 2023.  Vrei să iei și tu startul la această competiție? 

Vezi aici detalii despre eveniment și înscrie-te la concurs!

Ce trebuie să faci?

Cumpără din magazinele Kaufland un produs fresh, înscrie bonul pe site, iar noi te premiem!

*Produs fresh este orice produs din categoriile legume, fructe, flori, brutărie, carne sau brânzeturi.

Ultima zi de înscrieri:

Completează formularul

Optez pentru

Bonul tău Kaufland

0

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Contractul este reprezentat de Termenii și condițiile Kaufland Card, coroborate cu regulile stabilite pentru desfășurarea acestei campanii. Datele furnizate prin intermediul acestui chestionar vor fi șterse la finalul campaniei.

Am citit condițiile de participare și am înțeles că prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru includerea mea în campanie.

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.