Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Abonează-te și îți amintim să te înscrii la concursul de Crăciun

Cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie și o dată cu ea și concursul nostru anual cu premii zilnice, organizat în perioada 1-24 decembrie.

Vrei să îți amintim zilnic să te înscrii la concursul de Crăciun? Atunci e foarte simplu. Abonează-te la newsletterul special și vei primi, în perioada concursului, pe e-mail un mesaj ce te anunță care este premiul din ziua respectivă și care îți amintește să te înscrii. Astfel, nu vei rata nicio șansă să câștigi unul din premiile puse la bătaie.

DA, sunt de acord să primesc în fiecare zi, în perioada 1 decembrie - 24 decembrie 2019, pe adresa de e-mail un mesaj cu privire la premiul zilei din cadrul concursului de Crăciun și consimt la prelucrarea datelor cu caracter personal, așa cum se menționează în capitolul "Solicitarea newsletterului zilnic în cadrul concursului de Crăciun"  din Politica de confidențialitate .

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.