Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

GLOVO. Livrare la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilități

Pentru a veni în sprijinul persoanelor în vârstă sau cu dizabilități, care nu pot ieși din casă în această perioadă, am introdus facilități în serviciul de livrare la domiciliu. Astfel, am lansat o linie telefonică specială de preluare a comenzilor, alături de Glovo și de Fundația Regală Margareta a României.

Despre livrare

Persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități pot apela numărul de telefon 0720.00.95.95 și pot plasa comenzi prin Glovo, după următorul program:

  • luni-vineri: 08:30-14:30

Serviciul este disponibil în 32 de orașe din rețeaua Glovo: București, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Craiova, Sibiu, Arad, Brașov, Ploiești, Pitești, Oradea, Brăila, Galați, Buzău, Slatina, Alba Iulia, Târgu Mureș, Bacău, Deva, Piatra Neamț, Focșani, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Suceava, Târgoviște, Botoșani, Bistrița, Târgu-Jiu, Zalău și Drobeta-Turnu Severin.

Informații utile:

  • Comanda poate fi făcută doar de către beneficiar și trebuie să conțină maximum 20 de produse.
  • Livrarea Glovo se face în aceeași zi în care se preia comanda.
  • Noi vom asigura livrarea gratuită la domiciliu a produselor, prin intermediul curierilor Glovo și cu ajutorul voluntarilor Fundației Regale Margareta a României.

Lista de produse

Descoperă categoriile de produse pe care le poți comanda gratuit prin Glovo și pregătește lista cu ce ai nevoie înainte să ne transmiți comanda ta. Poți alege produse dintr-un sortiment de peste 2.000 de produse.

Prețurile sunt cu titlu de referință și pot suferi modificări. Pentru prețul final al produselor întreabă operatorul înainte de a finaliza comanda.