Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Iubești Crăciunul? Trăiește Crăciunul!

Cea mai frumoasă perioadă a anului bate la ușă: Crăciunul! Ne relaxăm, petrecem zile speciale alături de cei dragi și ne simțim extraordinar.

 

Mai ai nevoie de idei și inspirație pentru petrecerea ta? Atunci ai ajuns exact la locul potrivit. Sunt multe de descoperit care te pot aduce mai aproape de magia Crăciunului. Cel mai bine este să începi imediat - cu filmul nostru de Crăciun. 

Crăciun

La noi găsești tot ce face sărbătoarea să fie una de neuitat. Te așteaptă multe oferte grozave, idei de rețete și momente esențiale de Crăciun, cu care să aduci magia sărbătorilor mai aproape de cei dragi.

 

Îți dorim sărbători liniștite, plăcute și multă distracție!


Scurtmetraje de Crăciun

Pur și simplu mai mult Crăciun

Kaufland este pentru toți cei care iubesc Crăciunul. Indiferent dacă vrei să-i surprinzi pe cei dragi, să petreci fericit cu ei sau pur și simplu să creezi o atmosferă de sărbătoare - Kaufland te aduce mai aproape de spiritul Crăciunului. 

Cine sunt eu?

Surpriză

Sacoșa magicăK-Favourites

Savurează Crăciunul

K-Favourites este marca noastră proprie cu acel ceva special: ingrediente alese, cea mai înaltă calitate, gust rafinat și, mai mult decât atât, la prețuri fantastice. Produsele fac Crăciunul ceea ce ar trebui să fie: ceva cu totul special. 

Selecția noastră de produse K-Favorites îți oferă tot ceea ce este necesar pentru sărbători - de la ingrediente delicioase pentru gătit și coacere până la delicatese dulci cu zahăr. 

Gătitul de Crăciun

Îți plac rețetele? Primești rețete!

Inspiră-te! Am adunat pentru tine multe idei de rețete variate, cu care poți crea spiritul Crăciunului pentru cei dragi.

Găsești toate ingredientele pentru rețete și multe alte oferte de Crăciun în magazinele Kaufland. Te așteptăm cu drag!