Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Implicarea ta salvează natura

Instalatie de reciclare a recipientelor de produse de igiena si curatenie

Am introdus în premieră în magazine un sistem nou de colectare a recipientelor goale de produse de igienă sau de curățenie, ce vor fi reciclate pentru a proteja mediul înconjurător.

În spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, la intrarea în magazine, clienții pot depune recipiente de:

  • produse de îngrijire personală: șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid;
  • produse de curățenie: detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor.

Ofertă

Reciclează și ești recompensat

Cupon reducere

La fiecare 3 recipiente de plastic aferente produselor cosmetice și de curățenie* pe care le lași în broscuța noastră în perioada 01 - 31 decembrie 2021, îți oferim o reducere de 50% la toată gama de apă de gură și pastă de dinți Colgate Charcoal.

Mergi la Biroul de Informații și intră în posesia cuponului de reducere**, apoi ridică produsul de la raft și prezintă-l pentru scanare la casa de marcat.

* Nu sunt incluse în campanie produsele cosmetice și de curățenie ambalate în recipiente: metalice, de sticlă, Tetra Pak și carton, produsele de machiaj, deo stick, spray și pastă de dinți, perii, mănuși, bureți de vase, bureți de baie, spray-uri sau orice alte produse cosmetice sau de curățenie care nu sunt ambalate în recipiente de plastic.

** Valoarea cuponului este de 0,01 lei la casele de marcat.


Hartă reciclare

Unde găsești instalația sub formă de broască țestoasă? 

În prezent, broscuța este disponibilă în următoarele magazine Kaufland:

*Proiectul urmează să fie extins în mai multe orașe mari din țară.


Proces reciclare

Ce se întâmplă cu flacoanele colectate?

Ambalajele de produse de igienă și curățenie aduse la instalația sub formă de broască țestoasă sunt sortate și reciclate prin intermediul unei firme specializate, printr-un proces amplu ce constă în trei etape:

  1. sortarea materialelor la stația automată;
  2. pregătirea pentru reciclare;
  3. reciclarea propriu-zisă, prin termoformare.