Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Rețetele de economisire sau Tu cum economisești în 2023?

Fiecare dintre noi caută diferite soluții prin care să își îmbunătățească viața de zi cu zi, iar Kaufland îți este alături pentru a depăși provocările de început de an și nu numai. Rețetele de economisire pe care le propunem le-am dezvoltat împreună și tot împreună depășim perioadele de incertitudine.

Eticheta galbenă, cu peste 3500 de produse la cel mai bun preț

Kaufland Card, cu numeroase oferte personalizate

Promoții săptămânale la peste 100 de produse,

Îți sunt rețete de economisire bine cunoscute. În plus, în luna ianuarie, începem:


Tombola de economisire

Când?

În perioada 4 ianuarie – 28 februarie

Cum?

Descoperă paginile cu produse din revista săptămânală Kaufland, atât cele roșii, cât și cele albastre, semnalizate cu ”Rețetele de economisire”

Cumpără minimum 3 produse din paginile roșii semnalizate cu ”Rețetele de economisire” sau/și minimum 3 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Rețetele de economisire” și te bucuri de 10% extra discount la cele 3 produse. Dacă cumperi mai mult de 3 produse din paginile amintite, reducerea se va aplica la cele mai scumpe 3 produse.

Dacă cumperi multiplu de 3 din aceste pagini, extra discount-ul de 10% se va aplica la fiecare 3 produse.

După achiziția acestor produse, înscrie bonul fiscal pe care apar acestea pe kaufland.ro/reteteledeeconomisire și poți câștiga, în fiecare săptămână unul dintre cele peste 6000 de premii, în valoare 800 lei (valoare brută) fiecare.

Produsele din Revista Kaufland se schimbă săptămânal.

Extragerea câștigătorilor are loc săptămânal. Mecanismul de extragere presupune extragerea a 6 produse din paginile roșii semnalizate cu ”Rețetele de economisire” și a 6 produse din paginile albastre semnalizate cu ”Rețetele de economisire”. Dacă din cele 6 produse extrase se regăsesc pe bonul înscris 3 sau 6 produse, bonul va fi considerat valid pentru extragerea câștigătorilor.

Câștigătorii au obligația de a se prezenta în magazinul Kaufland de unde au făcut cumpărăturile aferente bonului fiscal înscris pe site, cu cartea de identitate și să semneze procesul verbal pentru primirea premiului, în baza căruia Kaufland își asumă retragerea și plata aferentă impozitelor premiului. După transmiterea de către magazin a acestui proces verbal, Kaufland urmează să transmită valoarea netă a premiului într-un cont precizat de câștigător în magazin/pe mail.   

Premiile campaniei sunt în valoare brută. 

*Prin completarea numarului de Kaufland Card sunteti de acord sa primiti comunicari referitoare la derularea loteriei publicitare Kaufland „Tombola de economisire" prin intermediul functiei push notification din Kaufland Card. Mai multe informatii referitoare la Politica de Confidentialitate Kaufland Card puteti gasi la adresa web: Politica noastră de confidențialitate | Kaufland

Completează formularul

Încarcă poza bonului cu cele trei produse:

Mărimea maximă a pozei este de 20 MB.

Cele trei produse trebuie achiziționate pe același bon fiscal.
0

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Înțeleg faptul că înscrierea mea în cadrul loteriei publicitare nu va putea fi validată, dacă datele furnizate au fost completate gresit.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.