Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Mâncarea bună este culoare

Mâncarea bună este colorată și plină de vitamine. La raionul nostru de fructe și legume te așteaptă zilnic prospețimea absolută și o varietate mare de produse locale și exotice. Descoperă ofertele noastre actuale și te provocăm să încerci ceva nou. Pentru că mâncarea bună înseamnă și descoperire.


Mâncarea bună este viață bună

Ai grijă de tine și de cei dragi cu mâncare bună și sănătoasă. Găsești în sortimentul nostru o mulțime de legume și fructe care îți vor asigura necesarul de vitamine și minerale.

Banane

Furnizorii galbeni de energie

Bananele furnizează vitaminele B și C, calciu și magneziu. Fructoza acestora ajunge repede în sânge și oferă energie corpului și minții. Cu cât mai coaptă este banana, cu atât mai mult amidon se transformă în fructoză. Din acest motiv bananele galbene sunt mai dulci decât cele verzi.


Indiferent dacă sunt zmeure, căpșune, afine sau coacăze, fructele mici sunt pur și simplu irezistibile la gust! Simți nevoia să le consumi vara,  în fiecare zi, în bolul cu cereale de dimineața, în smoothie-uri răcoritoare, pe torturi sau în salatele de fructe.

ABC-ul fructelor de pădure

Mici, colorate și sănătoase

Mure

Mure

Conțin mai multă vitamină C decât merele, iar în plus furnizează și vitamina E care protejează celulele. Savurează-le crude, în iaurt sau cu brânză proaspătă de vaci, într-un smoothie sau pe brioșe.

Căpșune

Căpșune

Aceste fructe dulci nu au doar un gust delicios. Ele oferă, de asemenea, multă vitamina C, potasiu și magneziu.

Zmeure

Zmeure

Zmeurele sunt bogate în fibre, vitaminele B și C. În plus, conțin minerale importante și au un conținut redus de fructoză.

Coacăze

Coacăze

Fructele de coacăz sunt acrișoare, iar uneori amărui. În schimb, au efect anti-îmbătrânire și conțin mulți antioxidanți, substanțe nutritive și minerale.

Afine

Afine

Datorită conținutului mare al acestora de vitaminele A, C și E, fructele ușor dulci de afin merită titlul de „deosebit de valoroase”.

Agrișe

Agrișe

Cu cât sunt mai coapte, cu atât sunt mai dulci. Agrișele au un conținut ridicat de vitaminele A, B1, B2 și de sodiu, calciu, fosfor și fier.

Căpșune dulci

Acesta este gustul verii

Există aproape 100 de soiuri de căpșune care diferă în privința formei, culorii și a gustului - de la roșu închis, mici și rotunde, până la roșu aprins, mari și conice. În funcție de soi, căpșunele pot avea diferite arome. Însă toate sunt delicioase.

Gătește cu căpșune


Mâncarea bună este descoperire

Niciodată nu e prea târziu să încerci ceva nou, de exemplu să savurezi boabele dulci ale unei rodii gustoase. Te așteptăm la raionul nostru de fructe și legume pentru o călătorie în jurul lumii. Vei fi încântat de varietatea noastră de produse exotice.

Cum scoți boabele rodiei

 

Pasul 1

Pasul 1

Crestează cu atenție partea de sus a rodiei și scoate-i încet capacul.

Cum scoți boabele rodiei

 

Pasul 2

Pasul 2

Crestează cu grijă coaja rodiei de sus în jos, de-a lungul fibrelor albe, vizibile acum. Asigură-te că nu tai boabele.

Cum scoți boabele rodiei

 

Pasul 3

Pasul 3

Desfă rodia de-a lungul fibrelor albe.

Cum scoți boabele rodiei

 

Pasul 4

Pasul 4

Pune fiecare parte a rodiei într-un castron cu apă rece și scoate cu grijă boabele de pe coajă.

Cum scoți boabele rodiei

 

Pasul 5

Pasul 5

Îndepărtează pielițele albe de la suprafața apei și scurge apa.


Mâncarea bună este varietate de culori

Ne place varietatea și de aceea îți oferim o selecție pestriță de fructe și legume proaspete în fiecare zi. Ne dorim să aducem în magazine diversitatea de culori din natură, astfel încât să te bucuri de culoare și în farfurie.

Roșii suculente

Diversitate pestriță pe ciorchine

Există roșii albe, galbene, verzi, roșii, roz și violet. Se cunosc câteva mii de soiuri, care diferă unele de celelalte în privința gustului, consistenței și formei.

Culorile roșiilor

Diferențe la gust, culoare și formă

Roșii galbene

Roșii galbene

Aciditatea lor este mai mică, spre deosebire de surorile roșii ale acestora. Cei cu stomac sensibil la acizi din fructe tolerează tomatele galbene mai bine decât pe cele roșii.

Roșii negre

Roșii negre

Chiar dacă arată ciudat, roșiile negre au un gust foarte intens. Culoarea acestora este dată de nivelul crescut de antociani, vitamine și antioxidanți.

Roșii verzi

Roșii verzi

Aceste soiuri rămân vezi chiar și la maturitate. Și acestea sunt suculente și gustoase. Vei recunoaște dacă o tomată verde este coaptă, atunci când aceasta strălucește gălbui și este moale la atingere.


Mâncarea bună este conexiune

O masă bună îi strânge pe toți la masă. Se vorbește, se râde, se ia masa împreună. Ce zici de exemplu de o tocăniță delicioasă din ingrediente proaspete? Fie că este preparată tradițional sau după o rețetă internațională, sigur este un preparat care va fi pe placul tuturor celor care vin la masă.