Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Watch out for the K!

K-POP este aici! Modern, profitabil și mereu în trend! Cu produsele noastre K de la mărcile proprii K-Classic, K-Favorites, K-Bio, K-Take It Veggie poți fi sigur că alegi produse de calitate la prețuri avantajoase. Chiar și fetele din trupa noastră K-POP știu asta.

Intră într-un nou an școlar pe ritmurile K-POP!

Dar tu? Ai produse K preferate?

K-POP

Ce este K-POP-ul?

Изображение на четири момичета, членове на K-POP група

K-POP reprezintă un gen muzical coreean de muzică pop. Originar din Coreea de Sud, genul muzical este o tendință actuală care a cucerit întreaga lume.

Nu este o coincidență faptul că un grup K-POP extravagant și atractiv sărbătorește propriile noastre mărci. Și nu le poți trece cu vederea – mai ales dacă ești în căutarea unei calități excelente la un preț avantajos.


Fă cunoștință cu vedetele noastre K-POP!

Poți face cunoștință cu mărcile noastre proprii în magazinul tău preferat Kaufland. Iar cu membrele trupei noastre K-POP – chiar aici.

Изображение на Боки, най-млазият член на K-POP групата

Boky – Cea energică

Ea este cel mai tânăr membru și, prin urmare, energia copilărească a grupului. Prin aspectul său creează un sentiment de liniște în această lume plină de culori și sunete K-POP. Pe lângă muzică, mai are o pasiune: bubble tea sau bubble tea. Pur și simplu nu ai cum să nu o placi.

Изображение на Юнчае – Фронтдамата на групата

Yunchae – Liderul trupei

Are un aer scenic impresionant de elegant. În rolul de lider al trupei, ea are totul sub control. Yunchae este amabilă, întotdeauna gata să ajute și adoră fursecurile franșuzești macarons. Și încă ceva: cântă și vorbește perfect engleza.

Seran – Extravaganta

Pe TikTok, este cunoscută ca o 10,000% Girl. Sportivă, elegantă, extravagantă, cu o doză de nebunie. Acesta este probabil cel mai bun mod de a o descrie. Este extrem de potrivită pentru Kaufland. De ce oare? Iubește mâncarea – în toate formele ei.

Изображение на Серан - екстравагантния член на K-POP групата

Solar – Coregrafa

În calitate de coregraf, ea nu numai că inventează toate dansurile și mișcările pentru grup, dar, desigur, este și o mare dansatoare. Încrezătoare și îndrăzneață, face orice spectacol absolut de neuitat.

Изображение на Солар – Хореографа

K-Classic

Watch out for K-Classic!

“Magic … phantastic … I love it … made my day!”

Acesta este mesajul piesei K-POP pentru marca noastră proprie K-Classic. Nu e de mirare, cu un gust excelent și de înaltă calitate pentru prețuri atât de avantajoase. Nu în ultimul rând este și despre varietate: K-Classic oferă o selecție largă de peste (aici să punem numărul de produse K-Classic listate la noi) de produse de înaltă calitate la prețuri rezonabile.


K-Favourites

Watch out for K-Favourites!

K-POP este ceva special - la fel ca produsele mărcii noastre proprii K-Favourites. Acestea pot transforma cu adevărat o zi obișnuită într-o adevărată plăcere.

Ingrediente selectate, producție și calitate excelentă - toate la prețuri de invidiat. Nu ai nevoie de un motiv pentru a te răsfăța cu ceva special, iar K-Favourites îți oferă exact asta.

Pur și simplu delicioase, pur și simplu speciale: rețetele noastre K-Favourites.

Ingrediente speciale pot fi, de asemenea, folosite pentru a evoca feluri de mâncare simple și delicioase. Cu marea varietate de produse pe care le vei găsi în gama noastră K-Favourites, îi poți oferi fiecărei rețete ceva special.


K-Bio

Watch out for K-Bio!

Alegerea produselor durabile nu trebuie să fie costisitoare. Marca noastră proprie K-Bio oferă o varietate de produse ecologice la prețuri rezonabile. Vei găsi oferte din diferite grupe de produse, desigur strict certificate, fără coloranți și arome artificiale. Chiar și vedetele noastre K-POP le plac.

Începe-ți ziua cu K-Bio

Fructele și legumele proaspete pot fi combinate perfect cu produse delicioase K-Bio. Membrele trupei noastre K-pop sunt, de asemenea, convinse de acest lucru.


K-Take it veggie

Watch out for K-Take it veggie!

Veganismul și vegetarianismul fac parte din lista stilurilor alimentare recomandate. De aceea, prezentăm o selecție bogată și delicioasă de produse sub marca K-Take it veggie, care nu conține carne sau produse de origine animală. Și așa cum au cântat și memebrele trupei noastre K-POP: prețul este de nerefuzat.

Bucură-te de gama Take-it veggie

Ești gata să încerci ceva nou? Atunci lasă-te inspirat de rețetele noastre vegetariene și vegane. Ele nu pot fi doar văzute, ci și gustate.

Mai multe idei vegane și vegetariene


Kaufland Card

Fii parte din comunitate!

Reduceri suplimentare, cupoane exclusive, recompense și multe altele. Cu Cardul Kaufland nu poți decât să beneficiezi. Devino parte a comunității noastre de beneficii acum!