Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Crosul Arenelor

Crosul Arenelor este un eveniment de alergare nou și unic care va avea loc pe cele mai cunoscute și frumoase străzi din București. O cursă de alergare rapidă, fără întoarceri sau în cadrul căreia te poți bucura de oraș fară traficul de zi cu zi.

Competiția are loc între două arene importante: startul la Stadionul Național “Arcul de Triumf” și finișul la Arena Națională.

Vrei să iei și tu parte la această competiție? Poți câștiga una din cele 40 invitații pe care le oferim cadou!

Vezi aici detalii despre eveniment și înscrie-te la concurs!

Ce trebuie să faci?

Înscrie un bon de cumpărături Kaufland din perioada 23.08.2023-30.08.2023 de minimum 50 de lei, completează datele tale și intri în tragerea la sorți pentru unul dintre biletele urmatoare:

  • Cursa 10 km
  • Cursă ștafetă 2x5 km*
  • Family Run

*Înscrierea la ștafetă se face pentru 2 persoane si biletul este valabil pentru înscrierea completă, adică pentru ambele persoane din ștafetă.

Ultima zi de înscrieri:

Completează formularul

Optez pentru

Bonul tău Kaufland

0

Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii.

Adresa completă

Contractul este reprezentat de Termenii și condițiile Kaufland Card, coroborate cu regulile stabilite pentru desfășurarea acestei campanii. Datele furnizate prin intermediul acestui chestionar vor fi șterse la finalul campaniei.

Am citit condițiile de participare și am înțeles că prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru includerea mea în campanie.

Opoziția la colectarea și procesarea datelor va face imposibilă includerea ta în campanie. Toate datele personale incluse pe acest site vor fi prelucrate în deplină conformitate cu normele stabilite de legile relevante privind protecția datelor cu caracter personal. Aici poți vedea Politica noastră privind Protecția datelor cu caracter personal.

Da, sunt de acord să mă abonez gratuit la newsletterul Kaufland pentru a fi informat permanent despre reducerile săptămânale și loteriile publicitare.

Instalează aplicația

Cum îți faci Kaufland Card digital?

Ai acces la Kaufland Card direct de pe telefonul tău.

  1. Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google PlayApp Store sau Huawei AppGallery.
  2. Apasă butonul Kaufland Card din aplicație.
  3. Completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

Astfel, vei beneficia de reducerile speciale și, în toată perioada de timp în care o campanie cu produse non alimentare este activă, vei colecta stele direct în aplicație, iar cu ajutorul lor vei putea obține reduceri importante în secțiunea  „Pentru mine - promo personalizate/ My coupons center”.