Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Oferte la produse pentru curățenie, detergenți

Curățenie, detergenți

Ofertele actuale

Valabilitate: din 29.11.2023 până în 05.12.2023

Oferte afișate pentru:
,

Tot ce ai nevoie pentru o curățenie ca la carte

Detergenti si produse pentru curatenie

Acasă este locul în care te simți cel mai bine. De aceea, este important să îți menții casa curată și ordonată. Iar pentru acest lucru îți vin în ajutor soluțiile pentru curățenie.

Descoperă ofertele noastre la produse pentru curățenie: detergent de rufe, balsam de rufe, detergent pentru gresie sau parchet, dezinfectant, dar și la accesorii precum mopuri, lavete, bureți și multe altele.


Detergent și balsam pentru rufe

Detergent si balsam de rufe

Nimic nu se compară cu senzația pe care o ai atunci când te întinzi în așternuturile proaspăt spălate și frumos mirositoare sau când te bucuri de haine curate și catifelate. Pentru aceasta, detergentul și balsamul de rufe sunt esențiale.

Vestea bună este că ai la dispoziție o gamă largă de variante din care să alegi ce ți se potrivește mai bine, de la detergent pentru rufe albe sau colorate, până la detergent pentru rufe delicate ori 2 în 1 detergent și balsam de rufe.

Așadar, în raionul nostru cu produse pentru curățenie, poți găsi:

  • detergent automat (pudră, lichid sau capsule);
  • detergent manual;
  • balsam pentru rufe, cu diverse arome;
  • produse anticalcar, pentru protecția mașinii de spălat.
În plus, săptămână de săptămână avem pentru tine cele mai bune oferte la detergent și balsam de rufe. Descoperă-le în catalogul nostru sau abonează-te la newsletter pentru a afla din timp despre ele.

Detergenți pentru casă

Detergenti pentru casa

Curățenia nu trebuie văzută ca o corvoadă, deoarece are și părțile ei pozitive, pe lângă rezultatul evident: o casă curată. De exemplu, data viitoare când dai cu aspiratorul, cureți baia sau ștergi geamurile, gândește-te la caloriile arse în urma efortului depus.

Iar pentru a face din curățenie o treabă și mai plăcută, te așteptăm cu oferte la produse de curățenie pentru întreaga casă:

  • Pentru bucătărie: detergent lichid pentru vase, detergent solid pentru vase, detergent pentru mașina de spălat vase, antidegresant, bureți, lavete, mănuși;
  • Pentru baie: soluție anticalcar, odorizant pentru WC, soluție pentru curățat vasul de toaletă, soluții pentru desfundatul țevilor, soluții de curățat obiectele sanitare;
  • Pentru toată casa: detergent pentru pardoseli, detergent pentru mobilă, detergent pentru geamuri, saci pentru aspirator, saci de gunoi, prosoape de hârtie, detergenți universali.
Nu rata nici sortimentul de produse pentru curățenie K-Classic, ce oferă calitate garantată la cel mai bun preţ.

Dezinfectant și înălbitor

Dezinfectant

Pentru o curățenie temeinică ai nevoie și de dezinfectant sau clor. Aceste soluții îndepărtează microorganismele care pot dăuna sănătății celor din casă. Desigur, trebuie utilizate cu foarte multă grijă, respectând instrucțiunile de pe ambalaj. Pentru a nu provoca iritații ale pielii, îți recomandăm să folosești mănuși de cauciuc atunci când cureți cu soluții dezinfectante. De asemenea, pentru a verifica dacă dăunează unui material, este important să testezi mai intâi produsul pe o suprafață ascunsă.

Iar pentru că mici accidente se pot întâmpla oricând și hainele preferate se pot păta, la noi găsești înălbitor pentru rufe și soluții pentru îndepărtarea petelor, care salvează situația. La fel ca în cazul dezinfectantului, atenție la modul de utilizare și la materialul pe care vrei să folosești înălbitorul sau soluția pentru îndepărtarea petelor.
 
Nu în ultimul rând, indiferent că este vorba de dezinfectant sau înălbitor, nu uita că recipientele care conțin aceste produse nu trebuie lăsate la îndemâna copiilor.
 
În magazinele noastre găsești o gamă variată de produse dezinfectante, așadar nu uita să le pui pe lista de cumpărături din aplicația Kaufland data viitoare când ne vizitezi.

Siguranța înainte de toate

Deoarece transparența și siguranța sunt importante pentru noi, le oferim clienților acces ușor și rapid la informații despre substanțele conținute de produse din gama K-Classic ce conțin tenside, precum detergenţii, produsele de curăţare şi îngrijire a casei și produsele de întreținere a autoturismului.

Astfel, prin intermediul codului GTIN/EAN poți afla toate ingredientele oricărui detergent K-Classic și poți vedea dacă acesta conține coloranți, parfumuri sau alte ingrediente care pot provoca alergii. Codul poate fi găsit pe fiecare ambalaj, sub codul de bare.

În plus, pentru că ne gândim și la siguranța celor mici, majoritatea produselor de curățenie marcă proprie K-Classic din categoriile detergent, balsam, produse de îngrijire si cosmetice auto conțin Bitrex®. Aceasta este o substanță cu gust amar, ce îi împiedică pe copii să înghită produsul.

Descoperă toate informațiile despre detergenții noștri și alege-l pe cel potrivit ție și familiei tale.Alte oferte pentru gospodăria ta

Valabilitate: din 29.11.2023 până în 05.12.2023