Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
Oferte la delicatese, măsline și produse congelate

Delicatese, congelate

Ofertele actuale

Valabilitate: din 29.11.2023 până în 05.12.2023

Oferte afișate pentru:
,
Congelate, dar delicioase

Fructe, legume, pizza, fructe de mare congelate

Fructe de tot felul, mixuri de legume, pizza și semipreparate, creveți și alte fructe de mare - pe toate acestea le găsești cu ușurință la vitrinele noastre cu produse congelate.

Fructe congelate la Kaufland

Fructe congelate

Multe din fructele care ne plac atât de mult sunt afectate de sezonalitate și ne putem bucura de prospețimea lor doar pentru o perioadă scurtă de timp. Însă, fructele congelate reprezintă o variantă bună atunci când vrem să profităm de beneficiile fructelor indiferent de anotimp.

Sortimentul nostru de fructe congelate este bogat, satisfăcând orice preferință: mixuri de fructe de pădure, căpșune, afine, zmeură, coacăze, merișoare sau tot felul de alte fructe pe care le poți folosi pentru smoothie-uri (ananas, mango, fructul pasiunii, piersică etc.).

Cum poți folosi fructele congelate? Poți pregăti un sos delicios care să însoțească o friptură. De exemplu, poți pregăti rețeta noastră de piept de porc cu sos de fructe de pădure. De asemenea, poți face rapid o delicioasă înghețată de casă cu fructe de pădure și banane sau o savuroasă tartă cu afine. Și să nu uităm de smoothie-uri sau bolurile cu cereale, în care fructele congelate aduc o notă de prospețime: Gustare „Lingura de energie”, Smoothiebowl din iaurt și mure, Shake de banane și zmeură, Mic dejun „Good-Morning-Darling”

Legume congelate

La fel ca în cazul fructelor, sunt și câteva legume de care nu ne putem bucura întregul an și pe care le putem congela foarte ușor. Fie că sunt garnitură la o bucată de carne, fie că pregătești o mâncărică tradițională, poți să folosești legumele congelate într-o multitudine de rețete.

Broccoli, fasole verde, mazăre, conopidă, spanac, vinete, morcovi, porumb, ciuperci, varză de Bruxelles și amestecuri de legume (mexican, chinezesc, thai, wok etc.). Acestea  se numără printre cele mai folosite legume congelate și pe care le găsești la vitrinele noastre din magazine.

Pentru puțină inspirație în bucătărie, consultă rubrica noastră de rețete. Noi ți le recomandăm pe acestea:


Savuroase și sănătoase

Măsline verzi, negre și umplute

Masline la Kaufland

Măslinele se numără printre cele mai consumate alimente din întreaga lume, fiind preferate de mulți pentru multiplele beneficii pe care le au asupra sănătății noastre. Fie că le adaugi în salate, în mâncăruri, fie că le mănânci ca pe o gustare, măslinele au un puternic efect antioxidant, ajutând la refacerea corpului.

Sortimentul Kaufland de măsline cuprinde o mulțime de varietăți: măsline verzi, măsline negre, măsline cu și fără sâmburi sau măsline umplute cu diferite amestecuri. Trebuie doar să alegi ce îți place cel mai mult.

Știai că de fapt toate măslinele sunt verzi? Culoarea măslinelor este dată de gradul lor de coacere. Cele verzi sunt crude, în timp ce cele negre sunt foarte coapte. Deoarece nu pot fi mâncate direct din copac, măslinele trebuie procesate. Cele mai cunoscute și folosite tehnici sunt: 

  • Tratarea cu sare - măslinele sunt ținute în sare pentru 4 - 6 săptămâni
  • În saramură - măslinele sunt păstrate în soluție pe bază de apă și sare pentru 5 săptămâni
  • Murarea în apă - măslinele sunt puse la murat în apă pentru 4 săptămâni
  • Macerarea în sare și ulei
  • Tratarea cu o soluție alcalină

Măslinele pot aduce un plus de savoare preparatelor tale. De la salate, până la feluri principale, măslinele pot fi adăugate într-o mulțime de rețete, cele mai multe dintre ele fiind specifice bucătăriei mediteraneene. Noi îți recomadăm să încerci: salata estivală cu ardei și măsline verzi, tarta cu roşii şi măsline, salata grecească, mâncare de măsline sau iepure cu măsline.


Recomandările noastre

Valabilitate: din 29.11.2023 până în 05.12.2023