Magazinul Kaufland selectat: Targoviste, Strada Lt. Stancu Ion
Articolele se găsesc în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Din sortiment

Sortimente de dovleci

Există mai multe tipuri de dovleci, fiecare cu altă aromă. Dovlecii pot fi folosiți în deserturi, super creme sau mâncăruri principale. Au multe fibre și un gust deosebit. 

 

Alege sortimentul potrivit de dovleac în funcție de ce vrei să pregătești. În magazinele noastre găsiți mai multe sortimente de dovleci, pe gustul fiecăruia. 

 

Comunicat de presă

Deschidere Oradea

Pe 16.10 am deschis un nou magazin în Oradea. Ne găsiți pe strada Ștefan Octavian Iosif nr. 3.

 

Nutriție

Avantajos

Cumpără avantajos

Achiziționând produsele cu eticheta "Preț de discounter" beneficiați de un preț permanent avantajos.

 

Porția de sănătate

Broccoli

Află beneficiile acestei legume minune pentru organism, precum și câteva idei de preparare.

 

Program de fidelitate

Cum beneficiezi de reduceri?

Vino în magazinele Kaufland până pe 25 noiembrie și pentru fiecare 20 de lei cheltuiți în magazin, vei primi câte un punct bonus. Colectează numărul necesar de puncte și beneficiezi de reduceri de 60% la produsele Luigi Bormioli și Tognana. 

 

Aflați multe detalii aici.

 

Responsabilitate

Newsletter

Inspirație în bucătărie

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.