Magazinul Kaufland selectat: Targoviste, Strada Lt. Stancu Ion
Articolele se găsesc în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Iți pregătim un nou concurs cu super premii!

Program de fidelitate

Design și calitate la standarde înalte

Încă nu ți-ai cumpărat produsele dorite din colecțiile de pahare și accesorii Vinoteque și de vase de gătit Pearl Cook&Serve?

 

Perioada de acordare a punctelor bonus s-a încheiat deja, însă încă mai poți beneficia de super reducerea de 60% până pe 9 decembrie. 

 

 

Guinness World Record™ pentru comunitate

Cele mai multe sarmale gătite într-o oală

Alături de autoritățile locale și voluntari din 5 orașe din județele Harghita și Covasna, am reușit să doborâm recordul mondial pentru cele mai multe sarmale gătite într-o oală.

 

Voluntarii au învelit 27 104 sarmale, adică 2 960 de Kg, recordul fiind validat de reprezentanta World Guinness Record™.

 

Cariere

Kaufland angajează

Sunteți în căutarea unei noi provocări? Aflați care sunt posturile disponibile în cadrul companiei noastre.

 

Responsabilitate

Newsletter

Supă cremă de conopidă

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.