Bine aţi venit!
Articolele se găsesc în limita stocului disponibil. Vindem în cantități destinate exclusiv consumului personal. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele greșeli de tipar. Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Program de fidelitate

Cum beneficiezi de reduceri?

Vino în magazinele Kaufland până pe 25 noiembrie și pentru fiecare 20 de lei cheltuiți în magazin, vei primi câte un punct bonus. Colectează numărul necesar de puncte și beneficiezi de reduceri de 60% la produsele Luigi Bormioli și Tognana. 

 

Află mai multe detalii aici.

 

Guinness World Record™ pentru comunitate

Cele mai multe sarmale gătite într-o oală

Alături de autoritățile locale și voluntari din 5 orașe din județele Harghita și Covasna, am reușit să doborâm recordul mondial pentru cele mai multe sarmale gătite într-o oală.

 

Voluntarii au învelit 27 104 sarmale, adică 2 960 de Kg, recordul fiind validat de reprezentanta World Guinness Record™.

 

Cariere

Kaufland angajează

Sunteți în căutarea unei noi provocări? Aflați care sunt posturile disponibile în cadrul companiei noastre.

 

Responsabilitate

Newsletter

Supă cremă de conopidă

Pagina de Facebook

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.