Sortiment

Sortiment

Ofertă variată, calitate superioară

Vă oferim nu numai preţuri reduse, ci şi prospeţime, calitate superioară, varietate a produselor şi multe garanţii şi servicii! Descoperiţi mărcile noastre exclusive, indiferent dacă este vorba de produse lactate, specialităţi din carne sau mezeluri, dar şi marea noastră varietate de produse alimentare pentru cumpărăturile de zi cu zi.

 

Oferta variată, prospeţime, calitate superioară şi preţuri mici – toate acestea vă aşteaptă la Kaufland. Convingeţi-vă singuri de gama noastră variată de produse.

K-Classic

Marca proprie Kaufland vă oferă calitatea controlată a mărcii, cu garanţia unui preţ avantajos.

 

K-Classic Baby

K-Classic baby oferă tot ceea ce vă este necesar pentru îngrjirea copilașului tău.

 

Preț de discounter

La Kaufland găsiți peste 3 300 de articole la preț de discounter, care nu sunt permanent mai ieftine în altă parte! Convingeți-vă singuri și nu ratați această ocazie!

 

Produs în regiunea noastră

Sprijiniți alături de noi producția regională, alegând produsele semnalate la raft în magazinele Kaufland cu eticheta "Produs în regiunea noastră!".

 

Mici Domnești

Pentru toți pofticioșii, am creat 3 rețete de mici de o savoare inconfundabilă.

 

Switch On

Aici găsiți toate manualele de utilizare a aparatelor de uz casnic Switch On.

 

Responsabilitate

Sfaturi practice

Newsletter

Site-ul nostru folosește cookie-uri, pentru a garanta o navigare simplă și potrivită cu interesele utilizatorilor. Aflați mai multe despre utilizarea cookie-urilor și posibilitatea de dezactivare a acestora din Regulamentul privind protecţia datelor.