Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Stații de încărcare mașini electrice

Contribuim la un mediu mai curat și mai echilibrat și susținem condusul ecologic. Astfel, am finalizat, în parteneriat cu Renovatio, prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.

Acestea funcționează non-stop și pot fi utilizate gratuit de către clienții noștri, în baza unui card ce poate fi ridicat din orice magazin Kaufland România dotat cu stație de alimentare.


Stațiile sunt amplasate în parcările magazinelor Kaufland din 20 de orașe, permițându-le utilizatorilor de mașini electrice să se deplaseze pe două coridoare ce traversează țara: Constanța – București – Sibiu – Timișoara – Arad (finalizat în 2016) și București – Ploiești – Brașov – Târgu Mureș – Cluj-Napoca – Oradea (finalizat în 2017).


Unde îți poți alimenta mașina electrică? 

* Dă clic pe magazinul dorit pentru a vedea traseul.

Pe lângă finalizarea celor două axe, pregătim și deschiderea coridorului București – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Lugoj – Timișoara.

Cel mai important beneficiu pentru utilizatorii de vehicule electrice este posibilitatea de încărcare în regim Fast Charge (0-80% din capacitatea bateriei în mai puțin de 1h). Stația deservește toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, atât pentru standardele de încărcare rapidă (CHAdeMO și CCS) la o putere de 20kWh, cât și pentru încărcare în curent alternativ (type 2) la o putere de 22kWh.