Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Stații de încărcare mașini electrice

Contribuim la un mediu mai curat și mai echilibrat și susținem condusul ecologic. Astfel, am finalizat, în parteneriat cu Renovatio, prima rețea publică de stații de alimentare a mașinilor electrice din România.

Cele 24 de stații sunt amplasate în parcările magazinelor Kaufland din 20 de orașe din țară, permițându-le utilizatorilor de mașini electrice să se deplaseze pe două coridoare ce traversează țara: Constanța – București – Sibiu – Timișoara – Arad (finalizat în 2016) și București – Ploiești – Brașov – Târgu Mureș – Cluj-Napoca – Oradea (finalizat în 2017).

Acestea pot fi utilizate gratuit de către clienții noștri, în limita unei singure sesiuni de încărcare pe zi. Pentru ca sesiunea de încărcare să fie gratuită, utilizatorii trebuie să se înregistreze în aplicația e-charge.

Cum funcționează?

Începând cu 8 iulie 2019, susținem în continuare contravaloarea încărcărilor la stațiile din parcările magazinelor, în limita unei singure sesiuni pentru fiecare client, într-un interval de 24 de ore în interiorul unui oraș și numai în baza înregistrării prealabile în aplicația e-charge.

Sesiunea de încărcare poate fi realizată doar din aplicația e-charge și prin activarea cuponului virtual Kaufland. Orice altă sesiune va fi taxată conform tarifelor standard din cadrul rețelei, pe care le poți consulta accesând www.e-charge.ro/ev-driver.

Ce înseamnă și cum poți activa cuponul Kaufland?

  1. Loghează-te în aplicația e-charge*.
  2. Selectează submeniul Cupoane și apasă New.
  3. Adaugă cuponul scanând codul orașului tău de pe stația de încărcare (dacă folosești aplicația mobilă) sau introducând codul aferent orașului unde vrei să încarci (dacă folosești aplicația web).
  4. Cuponul este salvat în contul tău și îl poți folosi la orice stație e-charge din magazinele Kaufland din orașul în care ai salvat cuponul.
*Dacă nu ai cont activ, intră în comunitatea e-charge, accesând pagina e-charge.ro/intra-in-retea.
 
Nu uita!
  • Stațiile de încărcare vor putea fi accesate doar dacă te-ai înregistrat în aplicația e-charge.
  • Poți încărca folosind cuponul doar o singură dată într-un interval de 24 de ore în același oraș.
  • Fiecare oraș are alt cod. Dacă ajungi în alt oraș, poți utiliza încă o dată un cupon Kaufland, chiar dacă nu au trecut cele 24 de ore, folosind codul orașului respectiv. 
  • Fiecare cupon salvat poate fi folosit pentru o singură încărcare. Odată folosit, cuponul se va șterge automat din lista ta.
Pentru detalii suplimentare, te rugăm să accesezi www.e-charge.ro.

Unde îți poți alimenta mașina electrică? 

* Dă clic pe magazinul dorit pentru a vedea traseul.

Beneficii

Cel mai important beneficiu pentru utilizatorii de vehicule electrice este posibilitatea de încărcare în regim fast charge (0-80% din capacitatea bateriei în mai puțin de 1h).

Stațiile deservesc toate tipurile de vehicule 100% electrice și hibride plug-in, atât pentru standardele de încărcare rapidă (CHAdeMO și CCS) la o putere de maxim 50kW, cât și pentru încărcare în curent alternativ (type 2) la o putere de 22kWh.

Rețeaua include în total 42 de puncte de încărcare în regim fast charge și 24 de puncte de încărcare în regim normal.