Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

bevola® - noua gamă de drogherie

Nu trebuie să fii perfect. Pistruii, șuvița rebelă sau strungăreața te fac unic. Cu bevola® fiecare își poate trăi individualitatea: sigur de sine, autentic, liber. O marcă nouă care reunește peste 100 de articole de drogherie având un nivel mare de calitate. Aceasta este bevola®.

Găsești noua noastră marcă exclusiv în magazinele Kaufland. bevola® îți garantează un aspect îngrijit din cap până în picioare la un preț corect. Descoperă bevola® și nu o să mai vrei să îți lipsească din baie. bevola®. Don’t care. With care.

Sortiment

Peste 100 de produse pentru îngrijirea perfectă

Sortimentul vast bevola® este perfect pentru îngrijirea personală. De la îngrijirea feței, igiena dentară, până la îngrijirea pielii și a părului – pentru bebeluși și copii, femei și bărbați. Rețetele produselor de îngrijire și curățare conțin ingrediente atent selectate, acestea fiind testate dermatologic de institute independente. Acest lucru permite consumatorilor să se simtă confortabil și în siguranță. bevola® îndeplinește chiar și cele mai exigente ritualuri de îngrijire și întotdeauna la prețuri corecte.


Întrebări frecvente

Ai nelămuriri?

Dorești mai multe informații despre produsele noastre bevola® sau ai întrebări? În rubrica noastră „Întrebări frecvente“ am compilat cele mai frecvente întrebări și răspunsurile la acestea.


Opinia ta contează

Vrem să știm părerea ta cu privire la site-ul nostru. Pentru a răspunde la întrebări, ai nevoie de aproximativ 8 minute. Toate răspunsurile sunt anonime și confidențiale. Îți mulțumim!

Opinia ta contează