Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
kaufland.ro/retete
https://media.kaufland.de/images/PPIM/AP_Content_1354/std.lang.all/98/71/Asset_1019871.jpg

Budincă de brânză cu sos caramel

Cel mult 60 minute
Rafinat
Scanând codul QR, rețeta va fi accesată din mobil sau tabletă. Dai clic, și toate ingredientele se adaugă automat în lista de cumpărături.

Ingrediente (10 porții)

100 g griș
400 g brânză de vaci
200 g zahăr
100 g unt
300 g caise confiate
100 g migdale
1 kg lapte
stafide
esență de rom
sos caramel

Preparare

1

Se pune laptele la fiert. Când clocotește se presară grișul și se amestecă cu telul, pentru a nu face cocoloașe. Se fierbe 10 minute, după care se pune zahărul și se oprește focul.

2

Stafidele se spală, se pun într-un castronel și se stropesc cu esență de rom.

3

După ce s-a răcit grișul se adaugă brânza de vaci, untul moale și stafidele. Se omogenizează bine.

4

Caisele se pun în blender împreună cu migdalele și se pasează bine. Pasta obținută se pune pe un platou rotund și se întinde într-un strat de câțiva milimetri. Deasupra se întinde crema de griș și se ornează cu sos caramel.