Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Cartofi dulci cu sos de iaurt și usturoi

Ingrediente

  • 2 cartofi dulci
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 100 g iaurt
  • 1 cățel de usturoi
  • 1 rodie pentru decor
  • frunze de mentă
  • sare
  • piper

Preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 180 grade. Spală bine cartofii dulci, taie-i în jumătăți, unge-i cu ulei și condimentează-i cu sare și piper.
  2. Pune cartofii la cuptor timp de 40 min. Verifică dacă sunt făcuți înțepând suprafața cartofului cu o furculiță. Dacă nu sunt copți, mai lasă-i 10-15 minute. Între timp, curăță usturoiul, zdrobește-l și amestecă-l cu iaurtul.
  3. Scoate cartofii din cuptor. Toarnă peste ei sosul de iaurt și usturoi.
  4. Decorează cu semințe de rodie și frunze de mentă.

Atmosferă de sărbătoare națională

De 1 decembrie creează un decor tipic românesc. Servește tochitura în strachini de lut și aperitivele pe platouri de lemn. Gătește sarmalele în vase de lut și mămăliga la ceaun și savurează toată atmosfera deosebită care se creează în jurul acestei zile.