Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Din rețeta săptămânii

Ai rămas în pană de idei în bucătărie? În fiecare săptămână îți propunem o rețetă delicioasă și ușor de preparat, din ingrediente aflate în oferta noastră. În plus, cumpărând minimum 3 ingrediente menționate în rețetă, pe același bon, beneficiezi de 10% reducere la acestea.

Cum poți profita de ofertă? 

  1. Mergi în magazin și identifică raftul cu ingrediente pentru rețeta săptămânii.
  2. Cumpără pe același bon cel puțin trei ingrediente de la raft și vei primi la casa de marcat o reducere de 10% pentru acestea. Dacă pe bon sunt mai mult de 3 ingrediente menționate în rețetă, discountul de 10% se aplică pentru 3 dintre ingredientele cu valoarea cea mai mare. 
  3. Gătește rețeta și savurează preparatul pe îndelete.


Minitarte cu marțipan și ciocolată albă

Ingrediente

Pentru aluat

  • 125 g unt President 82% grăsime
  • 250 g făină albă de grâu Țara Mea
  • 100 g zahăr alb Diamant
  • 1 ou Le Naturelle

Pentru umplutură

  • 200 g migdale tocate Poex
  • 200 g unt President 82% grăsime
  • 150 g zahăr zahăr alb Diamant
  • 3 ouă Le Naturelle

Pentru decor

  • 100 g ciocolată albă Codruța
  • 3 linguri ulei
  • fructe confiate Poex
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/62/99/Asset_2166299.jpg

Preparare

  1. Pentru aluat, se freacă untul cu zahărul până ce devine cremos. Se adaugă oul, frecând în continuare până se omogenizează, după care se adaugă treptat făina și se frământă un aluat omogen.
  2. Se întinde aluatul în foaie subțire și se tapetează forme mici de tartă cu el. Minitartele se coc circa 15 minute în cuptorul preincălzit, având grijă să nu se rumenească prea tare.
  3. Pentru umplutură, migdalele se dau prin mașina de tocat pentru a se obține o pudră. Se bat gălbenușurile cu zahărul în bain-marie, până devin o cremă spumoasă și albicioasă. Se adaugă untul moale, pudra de migdale și se bat bine în continuare, până se îngroașă. Se lasă compoziția la răcit.
  4. Pentru decor, se topește ciocolata albă în bain-marie împreună cu cele 3 linguri de ulei. Se umplu tartele cu crema de marțipan și se decorează cu ciocolată topită. Se pot orna cu fructe confiate.