Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Din rețeta săptămânii

Ai rămas în pană de idei în bucătărie? În fiecare săptămână îți propunem o rețetă delicioasă și ușor de preparat, din ingrediente aflate în oferta noastră. În plus, cumpărând minimum 3 ingrediente menționate în rețetă, pe același bon, beneficiezi de 10% reducere la acestea.

Cum poți profita de ofertă? 

  1. Mergi în magazin și identifică raftul cu ingrediente pentru rețeta săptămânii.
  2. Cumpără pe același bon cel puțin trei ingrediente de la raft și vei primi la casa de marcat o reducere de 10% pentru acestea. Dacă pe bon sunt mai mult de 3 ingrediente menționate în rețetă, discountul de 10% se aplică pentru 3 dintre ingredientele cu valoarea cea mai mare. 
  3. Gătește rețeta și savurează preparatul pe îndelete.

Ingrediente în ofertă

Valabilitate: din 17.10.2018 până în 23.10.2018


Panacotta de migdale cu salată de citrice

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/66/64/Asset_2946664.jpg

Ingrediente

  • 40 g ciocolată albă K-Classic
  • 300 ml lapte de migdale Alpro
  • 200 ml smântână lichidă Olympus
  • 1 plic gelatină Dr. Oetker
  • 2 linguri zahăr brun Colin Daily
  • miezul de la 1 păstaie de vanilie
  • 1 bucată mică ghimbir, cca. 1 cm
  • câte 2 grapefruit, portocale, mandarine
  • 3 linguri zeamă de limetă
  • 0.5 linguriță coajă rasă de limetă
  • 1-2 linguri sirop de agave Sunny Via
  • 1 vârfuri de cuțit cardamon măcinat
  • 3 linguri fulgi de migdale

Preparare

  1. Ciocolata se rupe în bucăți mari. Se amestecă laptele de migdale, smântâna, gelatina și zahărul. Amestecul astfel obținut se încălzește, se adaugă ciocolată și se lasă să se dizolve.
  2. Se adaugă miezul de la păstaia de vanilie și se lasă la fiert smântâna lichidă cca. 2 minute, amestecând în tot acest timp.
  3. Amestecul se toarnă în 4 forme rotunde sau în păhărele de desert și se lasă la rece aproximativ 2 ore.
  4. Pentru salata de citrice, se descojește ghimbirul și se toacă fin. Se descojesc citricele, se taie felii și se colectează sucul rezultat. Se amestecă sucul și coaja de limetă, ghimbirul, siropul și cardamomul, se stropesc cu acest amestec fructele și se lasă cca. 1 oră să se pătrundă.
  5. Fulgii de migdale se rumenesc într-o tigaie antiaderentă. Panacotta de migdale se așază cu salata de citrice și se servește ornată cu fulgi de migdale.