Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Din rețeta săptămânii

Ai rămas în pană de idei în bucătărie? În fiecare săptămână îți propunem o rețetă delicioasă și ușor de preparat, din ingrediente aflate în oferta noastră. În plus, cumpărând minimum 3 ingrediente menționate în rețetă, pe același bon, beneficiezi de 10% reducere la acestea.

Cum poți profita de ofertă? 

  1. Mergi în magazin și identifică raftul cu ingrediente pentru rețeta săptămânii.
  2. Cumpără pe același bon cel puțin trei ingrediente de la raft și vei primi la casa de marcat o reducere de 10% pentru acestea. Dacă pe bon sunt mai mult de 3 ingrediente menționate în rețetă, discountul de 10% se aplică pentru 3 dintre ingredientele cu valoarea cea mai mare. 
  3. Gătește rețeta și savurează preparatul pe îndelete.

Ingrediente în ofertă

Valabilitate: din 12.12.2018 până în 18.12.2018


Cozonac umplut cu nucă și stafide

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/28/07/Asset_3232807.jpg

Ingrediente

Pentru aluat:

  • 1 kg făină tip 000 Boromir
  • 1 linguriță sare
  • 400 ml lapte Zuzu 3,5% grăsime
  • 300 g zahăr brun de Mauritius Mărgăritar
  • 50 g drojdie Pakmaya
  • 4 gălbenușuri de ou Le Naturelle
  • 200 ml ulei de măsline Costa D’Oro
  • coajă rasă de la 1 lămâie
  • 1 fiolă esență de rom Cio
  • 1 fiolă esență de vanilie 

Pentru umplutură:

  • 250 g miez de nucă Fruit2Go
  • 4 albușuri de ou Le Naturelle
  • 150 g zahăr
  • 3-4 lingurițe cacao Sweet
  • 50 g stafide Sunny Ville
  • 1 fiolă esență de rom Colin Daily
  • 1 fiolă esență de vanilie
  • 4 linguri ulei pentru tăvi
  • 1 gălbenuș de ou Le Naturelle

Preparare

  1. Din drojdie, 5 g zahăr, 20 ml lapte și 5 g făină, se pregătește maiaua. Se amestecă făina cu maiaua crescută, aromele, gălbenușurile frecate cu 40 ml ulei și 200 ml lapte călduț în care au fost dizolvate zahărul și sarea. Se frământă încorporând treptat restul de lapte călduț, apoi uleiul rămas. După o jumătate de oră de frământat, se lasă aluatul să crească la cald, timp de 1 oră.
  2. Pentru umplutură, se bat albușurile spumă cu zahărul, apoi se încorporează nuca, esențele și cacaua.
  3. Se întind 4 foi de aluat groase de 1 cm. Se pun umplutura și stafidele, se rulează și se împletesc câte 2. După ce au crescut o jumătate de oră în tăvile unse și tapetate cu hârtie, cozonacii se coc la foc mediu, circa 1 oră. Fierbinți, se ung cu gălbenuș.