Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Încearcă gusturi noi!

Salamurile crud-uscate, în centrul platourilor cu aperitive

Salamurile crud-uscate de foarte bună calitate nu lipsesc de pe niciun platou de aperitive deosebite și, desigur, nici din sortimentul Kaufland. Aici vei găsi tot timpul un salam bun pe care să-l asortezi cu o brânză fină, un gem de smochine și câteva felii de pepene galben sau câteva boabe de struguri. Pune alături și un vin ales cu grijă și vei avea un adevărat spectacol culinar într-o singură farfurie.


Lactate în combinații inedite

Laptele, sub toate formele lui, este un aliment de bază în alimentația curentă și nu trebuie să lipsească din nicio casă. Sana, chefir, iaurt sau ayran sunt tot atâtea variante ale aceluiași aliment făcute să satisfacă diferite gusturi. Toate acestea și multe alte lactate și băuturi pe bază de lapte, găsiți oricând în magazinele noastre la rafturile cu produse proaspete. Pe lângă faptul că pot fi consumate ca atare, pot intra în nenumărate combinații interesante. Ce părere ai de un smoothie cu iaurt, miere, afine și un praf de scorțișoară la micul dejun?


Dulci, irezistibile

Nu ocoli raioanele de dulciuri din magazine noastre chiar dacă bomboanele și pralinele te rețin mai mult decât ai dori în fața rafturilor. Știm că sunt irezistibile nu numai pentru copii, ci și pentru tine. De aceea, pentru momentele în care vrei să te recompensezi cu ceva bun, noi ți-am pregătit o ofertă la praline și bomboane.


La povești cu vinuri albe

Toamna aduce cu ea o lumină caldă și aurie, miros de frunze arse, dimineți cu ceață și o stare ușoară și plăcută de nostalgie. În astfel de zile, invită-ți prietenii buni la un pahar de vin alb care să vă amintească de prospețimea și vioiciunea primăverii sau de intensitatea parfumurilor verii. Toate acestea le puteți descoperi împreună degustând câteva vinuri albe românești. Noi te ajutăm prezentându-ți o selecție din vinurile aflate în sortimentul nostru.