Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat


Știm că pui pasiune în tot ce faci. De aceea, ai săptămânal promoții și reduceri care să te ajute să-ți pui pasiunile în practică și să investești mai mult în ele.

Cauți ca viața ta să fie echilibrată?

Poți să începi cu alimentația. Ingredientele bio sunt crescute fără substanțe chimice sau aditivi, așa că sunt mai sănătoase și te vei bucura și de un gust mai bogat. Și mai avem o veste bună: echilibrul tău poate aduce echilibru și în jurul tău. Ingredientele bio sunt crescute cu grijă față de mediul înconjurător. De aceea, de câte ori le alegi, nu contribui doar la starea ta de bine, ci și la starea de bine și la echilibrul naturii.

De câte ori apeși butonul de snooze înainte să te dai jos din pat?

Recunoaște, îți plac cel puțin încă 5 minute în pat înainte să-ți începi ziua. Dar să știi că ești mult mai energic când începi dimineața odată cu ceasul deșteptător. Ne dăm seama că nu sună motivant, așa că îți recomandăm să te încurajezi cu ideea unui mic-dejun cu miere, biscuiți sau cereale, bogate în vitamine, care să-ți dea energie pentru întreaga zi.

Simte-te bine în pielea ta

Sunt zile în care ți se pare că părul nu stă cum trebuie orice ai face sau pur și simplu nu ai energia să te aranjezi prea mult. Nu-i așa că ți-ai dori să fie mai simplu? Dacă da, o să te bucuri să știi că o simplă rutină de frumusețe cu produsele potrivite poate să te facă să te simți mult mai bine în pielea ta. Ia-ți câte 10 minute dimineața și seara în care să fie vorba doar despre frumusețe și relaxare. O să simți că radiezi și asta o să se vadă și în exterior.

Distracție garantată cu o delicioasă înghețată

Pe undeva prin Franța secolului XVIII se deschidea unul dintre primele locuri în care s-a servit îngheață vreodată. Era făcută dintr-o combinație de cremă, lapte, unt și ouă. Sigur era gustoasă, dar nu-i așa că te simți norocos că trăiești în secolul în care îngheața are atâtea forme și arome? Iar dacă vrei să te distrezi și mai mult, gândește-te doar câte deserturi poți crea cu înghețată, de la clătite la sandvișuri cu biscuiți.