Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/98/71/Asset_3419871.jpg
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Dragostea plutește în aer

Luna februarie poate fi considerată luna iubirii. Avem ocazia să sărbătorim Ziua îndrăgostiților de două ori: pe 14 și 24 februarie.

Iar din moment ce se spune că dragostea trece prin stomac, vei găsi mai jos oferte speciale la produse care te vor ajuta să pregătești o cină romantică, idei de cadouri și de rețete, dar și o scurtă prezentare despre ce flori ai putea să îi dăruiești persoanei iubite.

Sărbătorește Dragobetele

Valabilitate: din 20.02.2019 până în 26.02.2019


Cina romantică

Plănuiești o cină romantică? Avem pentru tine două rețete care să te ajute să-i faci o surpriză plăcută persoanei iubite. Vezi pas cu pas cum poți pegăti un fel principal rafinat și un desert delicios.

Felul principal

Tortellini cu carne de vită

Desertul

Panna cotta cu fructe de pădure

Rețete cu dragosteDicționarul florilor

Semnificația celor mai iubite flori

Trandafiri, narcise, gerbera sau garoafe? Toate florile sunt frumoase, dar fiecare are o semnificație specială. Așa că alege florile ideale în funcție de mesajul pe care vrei să i-l transmiți persoanei iubite.

Trandafirul roșu

Trandafirul roșu

Trandafirul roșu simbolizează negreșit dragostea și pasiunea aprinsă, astfel că un simplu fir de trandafir poate fi un cadou special pentru persoana iubită.

Narcisa

Narcisa

Narcisele sunt un simbol al vivacității, prospețimii și fertilității. Un buchet simplu de narcise legat doar cu o panglică va aduce cu siguranță un zâmbet persoanei dragi.

Gerbera

Gerbera

Florile de gerbera dau culoare oricărei camere. Atunci când dăruiești un buchet de gerbera, îi transmiți persoanei dragi: „Faci totul mult mai frumos!”

Orhideea

Orhideea

Când dăruiești o orhidee, îți exprimi admirația pentru frumusețea persoanei iubite.

Garoafa

Garoafa

Garoafele poate nu sunt populare în rândul îndrăgostiților, dar trebuie să știi că cele roșii reprezintă pasiune puternică, iar cele albe, loialitate eternă. Pe de altă parte, nu este recomandat să dăruiești garoafe galbene pentru că simbolizează antipatie.

Laleaua

Laleaua

Lalelele reprezintă de asemenea dragoste și afecțiune. Cu cât culoarea lalelor este mai închisă, cu atât iubești mai puternic. Lalelele roz se oferă când iubirea este la început.


Retragere publică

Kaufland retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul:

Jucărie zornăitoare pentru bebeluși

COD EAN : 4337185357206

Lot: 1151870-1418 (lotul este inscripționat pe produs)

În cazul acestui produs, în anumite condiții, clopoțelul zornăitor se poate detașa din interiorul jucăriei. În situația în care bebelușii sau copiii mici l-ar putea înghiți, există pericolul sufocării.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/25/62/Asset_3582562.jpg