Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Bucură-te de oferte cu Visa

Plătește până pe 1 mai cu cardul tău Visa în magazinele Kaufland și vei primi la casele de marcat un voucher cu oferte speciale la partenerii campaniei sau 2 vouchere dacă vei folosi plata contactless.

 

Pe baza voucherului primit, ai posibilitatea de a alege o singură ofertă din cele de mai jos, ce poate fi revendicată din orice magazin al partenerilor participanți la campanie. Acordarea ofertei de către partenerul ales de către tine se va face prin plata cu orice card Visa a produselor/serviciilor care beneficiază de reducere/ofertă.

https://media.kaufland.de/images/PPIM/AP_Content_150/rum/01/72/Asset_1020172.jpg
  • C&A – 20% reducere pentru un produs la alegere

Reducerea este aplicabilă până pe 15 mai și se aplică din prețul de pe etichetă la orice articol, inclusiv la cele reduse.

  • Cinema City – 25% reducere la biletele 2D și 3D

Oferta este aplicabilă până pe 15 mai biletelor cu preț întreg și nu este valabilă pentru filmele în format IMAX, 4DX, sălile VIP sau la achiziționarea ochelarilor 3D. Reducerea se acordă doar la casieriile CinemaCity pe baza talonului fizic.

  • Douglas – Cumpără 3 produse și plătești doar 2 pentru produsele Douglas Collection

Gratuitatea se aplică produsului cel mai ieftin, până pe 31 mai. Oferta nu este cumulabilă cu alte reduceri sau oferte și este valabilă atât în magazinele Douglas, cât și în magazinul online www.douglas.ro pentru următoarele branduri: Douglas Accessories, Douglas Aqua Focus, Douglas Hair, Douglas Home Spa, Douglas Les Délices, Douglas Make-up, Douglas Men, Douglas Nails Hands Feet, Douglas Naturals, Douglas Sun, Douglas XLxs, Douglas Beauty System.

  • Help Net – 15% reducere la toate produsele din gamele Vichy și La Roche Posay

Oferta este valabilă numai la produsele cu preț întreg. Reducerea nu se va cumula cu ale promoții existente în aceeași perioadă pe aceste branduri și nici cu beneficiile cardului de fidelitate. Ofertă disponibilă în perioada 20 martie - 15 mai.

  • KFC – 1 + 1 gratis porție 5 Hot Wings

Cumpără până pe 15 mai o porție de 5 Hot Wings din orice restaurant KFC și primești o porție de 5 Hot Wings din partea casei.

  • PHILIPS – 45% reducere la o gamă de produse selecționată și transport gratuit

Reducerile sunt valabile doar pe site-ul www.philips.ro/visa, la o selecție de produse de uz casnic, îngrijire personală sau orală, iar transportul gratuit este valabil numai pe teritoriul României. Ofertă disponibilă între 20 martie - 31 mai, în limita stocului disponibil.

  • Vola.ro – 150 lei reducere pentru orice city break sau vacanță de minimum 2 persoane

Reducerea este aplicabilă la orice ofertă de pe www.vola.ro, inclusiv dacă se află deja în promoție. Disponibilitatea și prețurile necesită reconfirmare, rezervarea devenind fermă în urma înregistrării plății. Toate rezervările se supun Termenilor și Condițiilor de utilizare disponibile pe www.vola.ro/termeni-de-utilizare. Ofertă disponibilă în perioada 20 martie – 31 mai.