Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Tipic mie: Workaholicul

Workaholicul

Ești tipul de persoană care dedică foarte mult timp muncii, încât abia îți mai rămâne timp pentru o alimentație echilibrată. Însă, e necesar să ai în vedere că pregătirea meselor nu este o pierdere de timp.

Cel mai bun mod de a începe ziua este de a avea un mic dejun consistent. Acordă-ți 20 de minute în plus în fiecare dimineață și pregătește un terci copt de ovăz delicios cu fulgi de alac integral, semințe de chia și zmeură. Acesta este foarte sățios datorită fibrelor și o sursă de energie consistentă pentru o zi plină.

La muncă, renunță la gustările dulci sau la snackuri. Pentru birou sunt ideale fructele și legumele tăiate! De exemplu, poți pregăti de acasă sticksuri de legume cu diferite sosuri sau o gustare dulce constând într-un măr cu nuci.

Pentru a avea suficientă energie și în a doua jumătate a zilei, este necesar să nu ratezi pauza de prânz. Pregătește cu o seară înainte pachetul de a doua zi. Poți prepara, de exemplu, sufleu rapid de pește cu spanac.

Nu în ultimul rând, ia în calcul la o alimentație echilibrată și băuturile zilnice. În loc de cafea și sucuri, poți încerca un ceai verde sau o limonadă făcută în casă!