Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Tipic mie: Sportivul

Sportivul

Sportul este o componentă importantă din viața ta. Atunci trebuie să îți adaptezi și alimentația la obiceiurile tale sportive.

Este esențial ca de la micul dejun să primești toate substanțele nutritive importante și să îți iei energia necesară pentru întreaga zi. De exemplu, cu o porție de terci de ovăz cu ou și ridichi, cu siguranță vei fi pregătit pentru toate activitățile zilei.

De asemenea, trebuie să ai în vedere că ai nevoie de energie și pe parcursul zilei. De aceea îți recomandăm să-ți pregătești din timp caserolele cu mâncare pentru fiecare zi a săptămânii. Găsești aici idei de rețete care ți se pot potrivi.

Folosește în prepararea meselor zilnice ingrediente care au concentrație foarte mare de substanțe nutritive. Printre altele, folosește-te în rețete de broccoli, varza kale, zmeură, goji, semințe chia. Sunt perfecte pentru persoane sportive ca tine.

Nu în ultimul rând, înainte de a face sport, nu uita să-ți iei porția de energie, consumând un baton energizant sau biluțe energizante făcute în casă. De exemplu, mixează caise uscate, nucă de cocos, fulgi de cereale, semințe de in, chia, miere și ulei de cocos, modelează niște batoane și pune-le la cuptor pentru aproximativ 20 de minute, la 190 grade.

Iar după ce faci sport, îți recomandăm ca cină, în locul shake-urilor proteice, o tigaie asiatică cu creveți și tăiței.