Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Tipic mie: Familistul

Familistul

Bineînțeles este dificil să gătești diversificat și proaspăt pentru toți cei ai casei, însă este posibil!

Secretul este: implică-ți familia! În loc să te ocupi singur/ă de cumpărăturile voluminoase săptămânale, fă din această activitate o joacă, o temă de familie. Întâlniți-vă o dată pe săptămână toți membrii familiei și elaborați un plan săptămânal cu rețete concrete, care plac tuturor!

Concentrați-vă pe mâncăruri simple și care pot fi preparate rapid. Dacă ai nevoie de idei, consultă secțiunea noastră cu peste 1.600 de rețete. De exemplu, poți încerca tortellini cu legume la cuptor sau paste bolognese.

În plus, este indicat să implici întreaga familie și la gătit. Sfârșitul de săptămână este ideal pentru o astfel de activitate de familie, când puteți prepara într-un mod distractiv, de exemplu, o pizza delicioasă.

De asemenea, tot în weekend, puteți găti 2-3 feluri de mâncare gustoase, cum ar fi tocănița pestriță cu legume. Astfel, în cursul săptămânii, nu vei mai fi nevoit să apelezi și la soluții de tip fast food.

Pentru aportul energetic ocazional, îți recomandăm rețeta de biluțe energetice făcute în casă din nuci, fulgi de ovăz și fructe uscate. Acestea sunt delicioase și se pregătesc foarte rapid. Gustarea perfectă pentru întreaga familie!