Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Tipic mie: Entuziastul

Entuziastul

O alimentație echilibrată și sănătoasă este un obiectiv pentru tine. Dar în același timp vrei să experimentezi tot felul de preparate care să-ți bucure papilele gustative. Super! Avem idei grozave pentru a diversifica meniul tău zilnic.

Poate ești deja un fan al smoothie-urilor și al cerealelor hrănitoare la micul dejun. Însă le-ai consumat împreună? Vei avea parte de un mic dejun energizant suprem cu o reală explozie de gusturi. În acest sens, noi îți recomandăm să combini pur și simplu müsli de merișoare și migdale cu smoothie de banane într-un castron. Micul dejun special este gata și se poate savura!

Pentru un prânz rapid la birou, trebuie să încerci o tigaie de gnocchi și legume. Este ușor de făcut, iar în același timp combini gusturi inedite. De asemenea, poți testa tot felul de supe creme pe care le poți lua foarte ușor la birou într-un borcan. Idei de rețete găsești aici.

În general te poți inspira din natură pentru o alimentație diversificată. Principiul este: să ai în farfurie curcubeu. Încearcă să ai în preparat cât mai multe alimente de diferite culori naturale, întrucât o paletă multicoloră reprezintă o adevărată variație de vitamine și minerale. Tocmai de aceea, îți recomandă o salată de cartofi cu somon sau o supă de pui cu lapte de cocos delicioasă.