Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/63/19/Asset_2236319.jpg

Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Săptămână bună după săptămână bună înseamnă o viață bună.

Mai știi când îți spuneam Trăiește Fresh? Sigur îți amintești când ai început să mănânci mai multe fructe, să dormi mai mult sau să te stresezi mai puțin. Îți amintești când tu m-ai învățat pe mine cum să gătesc și eu ți-am adus tot ce ai avut nevoie ca să-ți încânți toate simțurile și pe ale celor dragi? Îți mulțumesc pentru aceste momente pe care le-am trăit împreună.

Ce poate urma după toate acestea? Mai multă simplitate, timp de calitate pentru tine, bani economisiți pentru pasiunile tale.

Despre ce este azi? Despre mic dejun singur sau cină cu prietenii, despre ieșit cu copiii în parc sau stat mai mult la birou? Nu, este despre tine, despre cum poți savura ziua de azi așa cum îți dorești, cu produse bio, legume, delicatese, iaurt gustos sau pur și simplu cu ceva bun.

Dar despre ce este mâine și poimâine și întreaga săptămână? Mereu este despre tine și lumea ta plină de provocări și bucurii în același timp. Un timp pe care nu e nevoie să-l grăbești, el vine oricum. Însă indiferent ce aduce, tu ești pregătit pentru fiecare zi.

Hai să descoperim împreună cum fiecare săptămână se transformă într-o săptămână bună!

Kaufland. Și săptămâna-i bună.


Orice s-ar întâmpla, noi îți facem săptămâna bună

Pe lângă zilele în care totul merge bine, mai sunt și acele zile când ne lovim de situații neprevăzute. Pentru fiecare dintre ele, îți propunem câte o soluție ușor de pus în practică.

Orice s-ar întâmpla, cu ofertele, rețetele sau sfaturile noastre, vei fi pregătit!

Ai fost prea încrezător când te-ai înscris la semimaraton? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Te-ai înscris la semimaraton? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Anul acesta te-ai hotărât să faci mai mult sport. Super idee! Te-ai gândit și să-i promiți unui prieten că veți alerga împreună la semimaratonul din acest an. Acum nu mai poți da înapoi... Ce rămâne de făcut?

Și de data asta te scoate Kaufland din impas. Fă-ți un plan de alergare și ține-te de el. Fă-ți un plan de alimentație care să conțină legume și fructe pentru vitamine, cereale și paste integrale pentru energie cu eliberare treptată. Bineînțeles, pe toate le găsești în Kaufland.

Dacă ai nevoie de inspirație, rubrica de smoothies îți dă multe idei de combinații cu legumele și fructele din ofertă. La urma urmei, 21 de km nu sunt chiar atât de mulți.

Mult succes!

Ai invitat niște prieteni și ei au adus alți prieteni în vizită? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Invitații la petrecere au adus alți prieteni cu ei? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

O seară cu prietenii este întotdeauna o idee bună. Nu e obligatoriu să iasă petrecere mare. Cu câteva gustări și câteva băuturi, ai rezolvat problema. Și știi și tu prea bine că cine vine în vizită întotdeauna aduce ceva.

Dar ce faci dacă prietenii tăi aduc alți prieteni și nici pe la cumpărături n-au trecut? Se înțelege că nu ai stocuri demne de un depozit de marfă. Tocmai de aceea, cel mai simplu este să faci  o vizită rapidă la Kaufland Grill. Găsești la noi o combinație pe care nimeni nu o refuză: mici și cartofi prăjiți. Iar pentru cei la dietă există pui rotisat. Petrecere frumoasă!

Grătar cu prietenii? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Grătar cu prietenii? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Weekendul acesta ieși la iarbă verde cu prietenii? Sunteți mulți, iar fiecare dintre voi are de adus câte ceva? Iată mai jos câteva sfaturi care vă vor ajuta să aveți un grătar perfect:

  1. Folosiți aplicația Kaufland pentru a vă crea o listă de cumpărături la comun. Poate fi distribuită între voi, iar astfel evitați cumpărăturile duble.
  2. Înainte de a veni la cumpărături, consultați oferta actuală la carne, legume și snackuri. Avem săptămânal reduceri de neratat.
  3. Vă faceți griji că veți cumpăra mai multe băuturi decât veți avea nevoie? Nicio problemă! Pe baza bonului de casă, primim înapoi, în termen de 14 zile, produsele cu ambalaje nedeteriorate.

Petrecere frumoasă!

Te vizitează prietenii din altă țară? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Te vizitează prietenii din altă țară? Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Îți vin în vizită prietenii dintr-o țară străină pe care i-ai cunoscut într-un program Erasmus? Sau găzduiești niște turiști pe canapeaua din sufragerie? Pregătește-le o experiență autentic românească.

Într-una din seri poți să le prepari o cină românească. Dacă ai nevoie de inspirație, poți găsi zeci de rețete aici.

Dacă nu ești un master chef în bucătărie, poți să le pregătești rapid un platou cu produse tradiționale. La Kaufland, poți găsi oricând produse marca Vreau din România: salam de Sibiu, mușchi rustic, ciolan presat, brânză de burduf, chefir sau cozonac pufos.

Succes în a fi o gazdă bună!

Pisica familiei are pui din nou

Pisica familiei are pui din nou. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Ți s-a părut că pisica se îngrașă de la o zi la alta, dar nu ți-ai imaginat că motivul poate fi altul decât acela că mănâncă prea mult. Până într-o zi, când din șifonier ai auzit un mieunat plăpând, unde ai descoperit cinci pui mici și pufoși, înconjurați cu dragoste de mămica lor. Acum universul casei se va învârti în jurul unor mogâldețe mici și simpatice, care au nevoie de toată atenția ta.

Din fericire, la Kaufland găsești un raft întreg cu tot ce îi trebuie unei familii pisicești mărite: mâncare pentru proaspăta mămică, litieră, culcuș, dar și jucării pentru cei mici.

Pentru a vederea reducerile la produse pentru pisici, aruncă un ochi la ce avem în ofertă săptămâna aceasta.

Copilul tău a venit cu ceva de la grădiniță. O răceală.

Copilul tău a venit cu o răceală de la grădiniță. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Gât roșu, nas înfundat și o febră ușoară - simptomele clasice ale unei răceli, pe care fiecare dintre noi le trăim cel puțin o dată pe an. Dar copiii le experimentează chiar mai des.

Iar când copilul se simte rău, nici părintelui nu-i este bine. Copilul are nevoie de cât mai multă grijă pentru ca răceala să treacă cât mai repede.

Dar ce anume ajută cel mai bine la răceală? De cele mai multe ori ne dorim să ne tratăm copiii cât mai natural posibil și să evităm administrarea de medicamente. Bineînețeles, putem preveni îmbrăcându-i corespunzător cu vremea, iar când răceala totuși ne surprinde, vitaminele sunt cel mai bun aliat.

Găsești în Kaufland fructe și legume din care să-i pregătești sucuri naturale și revigorante sau supe delicioase. Avem și un raion întreg cu ceaiuri de tot felul, aromate și cu efect antiinflamator și relaxant. Recuperare ușoară!

Te uiți în cuptor și vezi negru în fața ochilor

Te uiți în cuptor și vezi negru în fața ochilor. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

E sâmbătă și aștepți musafiri. Prietena ta cea mai bună s-a întors pentru scurt timp în țară și vine în vizită cu soțul și cei doi copii. Vrei să-i faci o surpriză și să-i prepari mâncarea ei preferată. Ai pus la cuptor cele necesare pentru preparat, în vreme ce faci un pic de ordine prin casă. La un moment dat vine un miros de ars din bucătărie...

Atunci când gătești, întotdeauna se poate întâmpla să nu iasă preparatul. Iar când l-ai lăsat prea mult la cuptor, e clar că nu-l mai poți salva.

Nicio grijă! Avem soluția pentru a nu lăsa masa goală. Poți prepara foarte rapid sendvișuri delicioase (vezi câteva rețete aici) sau încearcă unul dintre aperitivele care nu necesită coacere - zeci de rețete găsești aici.

Fiica ta a aflat din ce sunt făcuți cârnații

Fiica ta a aflat din ce sunt făcuți cârnații. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Dieta vegetariană nu este un fenomen necunoscut, dimpotrivă ia tot mai mult amploare și în România. Dar ce faci dacă cel mic se hotărăște subit că nu mai vrea să consume carne, exact acum după ce ai făcut cumpărăturile pentru toată săptămâna și în meniu aveai zilnic un preparat cu carne? Ar trebui copiii să aibă o alimentație vegetariană?

Indiferent de cum vei răspunde acestei provocări, la Kaufland găsești o varietate largă de produse care pot înlocui cu succes proteinele din carne, cum ar fi fasole, năut, linte. Avem și produse vegetariene ce pot fi consumate ca atare, cum ar fi laptele de soia sau tofu și o selecție ofertantă de produse K-Take it veggie.

Îi poți pregăti celui mic o mulțime de rețete delicioase și sănătoase, chiar dacă nu conțin proteine de origine animală. Poți începe prin a prepara un burger fără pic de carne. Toată lumea știe că burgerii sunt preferații copiilor.