Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/63/19/Asset_2236319.jpg

Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Săptămână bună după săptămână bună înseamnă o viață bună.

Mai știi când îți spuneam Trăiește Fresh? Sigur îți amintești când ai început să mănânci mai multe fructe, să dormi mai mult sau să te stresezi mai puțin. Îți amintești când tu m-ai învățat pe mine cum să gătesc și eu ți-am adus tot ce ai avut nevoie ca să-ți încânți toate simțurile și pe ale celor dragi? Îți mulțumesc pentru aceste momente pe care le-am trăit împreună.

Ce poate urma după toate acestea? Mai multă simplitate, timp de calitate pentru tine, bani economisiți pentru pasiunile tale.

Despre ce este azi? Despre mic dejun singur sau cină cu prietenii, despre ieșit cu copiii în parc sau stat mai mult la birou? Nu, este despre tine, despre cum poți savura ziua de azi așa cum îți dorești, cu produse bio, legume, delicatese, iaurt gustos sau pur și simplu cu ceva bun.

Dar despre ce este mâine și poimâine și întreaga săptămână? Mereu este despre tine și lumea ta plină de provocări și bucurii în același timp. Un timp pe care nu e nevoie să-l grăbești, el vine oricum. Însă indiferent ce aduce, tu ești pregătit pentru fiecare zi.

Hai să descoperim împreună cum fiecare săptămână se transformă într-o săptămână bună!

Kaufland. Și săptămâna-i bună.


Orice s-ar întâmpla, noi îți facem săptămâna bună

Pe lângă zilele în care totul merge bine, mai sunt și acele zile când ne lovim de situații neprevăzute. Pentru fiecare dintre ele, îți propunem câte o soluție ușor de pus în practică.

Orice s-ar întâmpla, cu ofertele, rețetele sau sfaturile noastre, vei fi pregătit!

Pisica familiei are pui din nou

Pisica familiei are pui din nou. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Ți s-a părut că pisica se îngrașă de la o zi la alta, dar nu ți-ai imaginat că motivul poate fi altul decât acela că mănâncă prea mult. Până într-o zi, când din șifonier ai auzit un mieunat plăpând, unde ai descoperit cinci pui mici și pufoși, înconjurați cu dragoste de mămica lor. Acum universul casei se va învârti în jurul unor mogâldețe mici și simpatice, care au nevoie de toată atenția ta.

Din fericire, la Kaufland găsești un raft întreg cu tot ce îi trebuie unei familii pisicești mărite: mâncare pentru proaspăta mămică, litieră, culcuș, dar și jucării pentru cei mici.

Pentru a vederea reducerile la produse pentru pisici, aruncă un ochi la ce avem în ofertă săptămâna aceasta.

Te bucuri că este vineri, dar descoperi că este 13

Te bucuri că este vineri, dar descoperi că este 13. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

A fost o săptămână agitată și te bucuri că a venit în sfârșit ajunul de weekend. Totuși calendarul îți amintește că este vineri, 13. După toate aparențele, ar fi fost o zi perfectă să rămâi acasă în pat. Dar deja te-ai pregătit să mergi la muncă. Ce te faci? Ieși pe ușă cu băgare de seamă și ai grijă să nu calci cu stângul. Pe drum, uită-te cu atenție să nu-ți taie vreo pisică neagră calea.

Sau n-ar fi mai bine să vii la Kaufland să-ți faci cumpărăturile? Aici găsești tot ce ai nevoie, inclusiv ciocolată neagră. Nu o să schimbe traseul pisicii, dar sigur o să îți dea o stare de spirit mai optimistă. La final de zi, o să fii de acord cu noi: vineri, 13, e doar o zi.

Copilul tău a venit cu ceva de la grădiniță. O răceală.

Copilul tău a venit cu o răceală de la grădiniță. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Gât roșu, nas înfundat și o febră ușoară - simptomele clasice ale unei răceli, pe care fiecare dintre noi le trăim cel puțin o dată pe an. Dar copiii le experimentează chiar mai des.

Iar când copilul se simte rău, nici părintelui nu-i este bine. Copilul are nevoie de cât mai multă grijă pentru ca răceala să treacă cât mai repede.

Dar ce anume ajută cel mai bine la răceală? De cele mai multe ori ne dorim să ne tratăm copiii cât mai natural posibil și să evităm administrarea de medicamente. Bineînețeles, putem preveni îmbrăcându-i corespunzător cu vremea, iar când răceala totuși ne surprinde, vitaminele sunt cel mai bun aliat.

Găsești în Kaufland fructe și legume din care să-i pregătești sucuri naturale și revigorante sau supe delicioase. Avem și un raion întreg cu ceaiuri de tot felul, aromate și cu efect antiinflamator și relaxant. Recuperare ușoară!

Te uiți în cuptor și vezi negru în fața ochilor

Te uiți în cuptor și vezi negru în fața ochilor. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

E sâmbătă și aștepți musafiri. Prietena ta cea mai bună s-a întors pentru scurt timp în țară și vine în vizită cu soțul și cei doi copii. Vrei să-i faci o surpriză și să-i prepari mâncarea ei preferată. Ai pus la cuptor cele necesare pentru preparat, în vreme ce faci un pic de ordine prin casă. La un moment dat vine un miros de ars din bucătărie...

Atunci când gătești, întotdeauna se poate întâmpla să nu iasă preparatul. Iar când l-ai lăsat prea mult la cuptor, e clar că nu-l mai poți salva.

Nicio grijă! Avem soluția pentru a nu lăsa masa goală. Poți prepara foarte rapid sendvișuri delicioase (vezi câteva rețete aici) sau încearcă unul dintre aperitivele care nu necesită coacere - zeci de rețete găsești aici.

Fiica ta a aflat din ce sunt făcuți cârnații

Fiica ta a aflat din ce sunt făcuți cârnații. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Dieta vegetariană nu este un fenomen necunoscut, dimpotrivă ia tot mai mult amploare și în România. Dar ce faci dacă cel mic se hotărăște subit că nu mai vrea să consume carne, exact acum după ce ai făcut cumpărăturile pentru toată săptămâna și în meniu aveai zilnic un preparat cu carne? Ar trebui copiii să aibă o alimentație vegetariană?

Indiferent de cum vei răspunde acestei provocări, la Kaufland găsești o varietate largă de produse care pot înlocui cu succes proteinele din carne, cum ar fi fasole, năut, linte. Avem și produse vegetariene ce pot fi consumate ca atare, cum ar fi laptele de soia sau tofu și o selecție ofertantă de produse K-Take it veggie.

Îi poți pregăti celui mic o mulțime de rețete delicioase și sănătoase, chiar dacă nu conțin proteine de origine animală. Poți începe prin a prepara un burger fără pic de carne. Toată lumea știe că burgerii sunt preferații copiilor.

Băiatul tău se distrează la locul de joacă cu cățelul. Dar tocmai ce-a plouat.

A plouat, iar cel mic se distrează în parc cu cățelul. Orice s-ar întâmpla, ești pregătit!

Nu-i așa că te bucuri când afară este iar frumos și copilul tău poate ieși din nou la joacă? Însă în sezonul de primăvară să nu uităm că nu suntem feriți de ploi, iar bălțile și noroiul au o atracție specială pentru copii. Pentru tine, în schimb, exact opusul. Nu doar că hainele devin una cu pământul, dar toată casa prinde pete mai ales când cățelul uită să se șteargă pe lăbuțe și sare direct pe canapea. 

Nu-ți mai face atâtea griji! La Kaufland găsești tot ce ai nevoie să cureți toate petele, de pe orice suprafață. Detergent și balsam pentru rufe, soluție de curățat podeaua. Avem șampon chiar și pentru cățel. Totul e curat, iar tu ai economisit cumpărând produsele din ofertă.