Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Sir Robin de la Kaufland - eroul prețurilor mici

Robin de la Kaufland

Cine nu-l cunoaște pe Sir Robin? Legendarul binefăcător medieval, apărător al tuturor celor care au fost păcăliți sau nedreptățiți.

S-a întors mai hotărât și mai energic decât oricând. Împreună cu Kaufland, Sir Robin demonstrează, cu un gram de umor, că poți obține cea mai bună calitate chiar și pentru mai puțini bani.

Ca erou al noii noastre campanii, el vine direct din pădurea Sherwood ca să ne apere împotriva prețurilor mari – pentru ca astfel să aducă în lume un pic de dreptate și prețuri avantajoase. 

Ceata lui Sir Robin pentru dreptate

Bineînțeles că și de această dată Sir Robin îi are alături pe oamenii săi loiali. Războinicii cei buni, Bon Scarlett și Little Preț, sunt alături de el în aventurile la preț avantajos, în lupta cu prețurile mari – cu sfaturi, fapte și voie bună. 

Sir Robin de la Kaufland

Sir Robin de la Kaufland

El este protectorul clienților și cumpărătorilor, răzbunătorul celor păcăliți. El, cu săgeata, arcul și casca de vânător, războinic priceput, îi face pe speculanți să se teamă și așa ne oferă tuturor cumpărături ieftine. 

Bon Scarlett

Bon Scarlett

E maestrul prețurilor. Nimeni nu știe mai bine decât el ce e „scump” și ce e „ieftin“ – el simte un bon de casă cu prețuri prea mari, de la o poștă, chiar și cu vânt din față. Aruncă doar o scurtă privire și știe dacă cineva a lucrat necinstit.

Little Price

Little Preț

Este cel mai bun prieten al lui Robin, deci nu trebuie să lipsească nici el de la aventurile la preț avantajos. E plin de forță și arată ca un urs. Dar are o inimă bună, care bate nu numai pentru dreptate, ci și pentru multe mâncăruri delicioase.


Sir Robin și aventurile la preț avantajos

Eroul nostru nu numai că are firea unui om onest, dar este și foarte chipeș. E clar că face o figură foarte bună în filmele noastre. Bineînțeles, și cei doi tovarăși ai săi. Hai să-i vedeți! 

Trăsura electrică

Robin a fost întotdeauna foarte agreat de doamnele nobile și de fetele frumoase. El își apără această reputație și în acest episod, în care, plin de curaj, salvează o domniță de la plata unui preț exagerat.