Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/22/70/Asset_3242270.jpg
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Rămas bun, 2018! Bine ai venit, 2019!

A venit momentul să ne luăm rămas bun de la 2018 și să întâmpinăm 2019 așa cum se cuvine. De aceea, în ultima săptămână din acest an ți-am pregătit oferte, rețete și surprize. Totul pentru ca petrecerea de Revelion și trecerea în noul an să fie perfecte.

Obiceiuri internaționale

Știai că în Grecia oamenii se joacă jocuri de societate în noaptea de Revelion și că italienii poartă lenjerie intimă roșie? Află ce superstiții au grecii, spaniolii și italienii.

Grecia

Grecia

Ghionist la jocuri, norocos în dragoste. De Revelion, grecii se joacă diferite jocuri de cărți sau de societate. Se spune că cei care câștigă vor avea noroc tot timpul anului viitor, iar cei care pierd vor avea totuși noroc în dragoste.

Eftychisméno to néo étos!

Spania

Spania

În Spania, boabele de strugure sunt cele despre care se spune că aduc noroc în noul an. La miezul nopții, ibericii obișnuiesc să mănânce 12 boabe de strugure, câte una pentru fiecare lună a noului an.

Feliz año nuevo!

Italia

Italia

Pentru a avea noroc, sănătate, dragoste și succes în noul an, în Italia se poartă lenjerie intimă de culoare roșie. Important: de Revelion trebuie purtată pentru prima dată.

Felice anno nouvo!