Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Oferte, rețete și sfaturi utile

Paștele – un prilej numai bun pentru a fi alături de cei dragi, chiar și de la depărtare. Ți-am pregătit tot ce ai nevoie pentru a petrece Paștele așa cum se cuvine: oferte la tot felul de produse, precum și idei de rețete delicioase pentru masa de Paște. De asemenea, găsești și câteva sfaturi despre cum poți vopsi natural ouăle.

Îți dorim un Paște Fresh alături de cei dragi.

Decorațiuni pentru Paște

Valabilitate: din 14.04.2021 până în 30.04.2021Ouă de Paște

Vopsește ouăle în mod natural

Anul acesta vrei să colorezi natural ouăle? Atunci tot ce îți trebuie sunt doar câteva legume sau condimente. Dacă îți plac ouăle roșii, poți folosi sfeclă sau varză roșie, iar dacă vrei să fie verzi, atunci spanacul este cel mai potrivit. Descoperă ce alte culori poți adăuga în coșul tău cu ouă.

Paștele - vopsitul ouălor

Morcovii pot lăsa pe haine pete greu de scos. Însă tocmai acest fapt poate fi transformat într-un avantaj atunci când vopsim ouă. Rade morcovii și lasă-i să fiarbă în apă aproximativ 30 - 40 de minute.

Paște - vopsitul ouălor

Colorarea ouălor de Paște cu coajă de ceapă este procedura clasică. Fierbe aproximativ două mâini de coji de ceapă roșie și galbenă în apă cu oțet și lasă-le să se pătrundă aproximativ o jumătate de oră. Rezultatul: o nuanță maronie intensă.

Paște - vopsitul ouălor

Nicio altă legumă nu lasă urme atât de puternice din punct de vedere coloristic ca sfecla sau varza roșie. Astfel, acestea sunt perfecte pentru obținerea culorilor naturale. Pentru sucul roșu se fierb 3-4 rădăcini de sfeclă timp de o jumătate de oră. Procedează la fel dacă alegi varza roșie drept colorant.

Paște - vopsitul ouălor

Poți obține în mod optim culoarea albastră a ouălor de Paște folosind afine - fără fierbere. Pur și simplu lasă ouăle în sucul fructelor timp de o jumătate de oră și acestea vor străluci într-o nuanță înviorătoare de albastru.

Paște - vopsitul ouălor

Spanacul proaspăt se folosește pentru culoarea verde a ouălor de Paște. Frunzele se fierb într-un litru de apă timp de aproximativ zece minute, până se obține un lichid verde.

Paște - vopsitul ouălor

Pudra din rădăcină proaspătă de turmeric este potrivită și pentru colorarea ouălor de Paște. Pentru un galben puternic, se adaugă aproximativ zece grame de pudră de turmeric la jumătate de litru de apă și se dă scurt în clocot.

Știința ouălor

Ouă cu Omega 3

Ouă cu Omega 3

Datorită hranei speciale, de înaltă calitate, oferită găinilor, ouăle cu Omega 3 sunt extraordinar de bogate în acizi grași nesaturați pe care organismele noastre nu îi pot produce singure. Cu adevărat sănătos!

Culoarea ouălor

Culoarea ouălor

Știai deja? Găinile nu aleg culoarea ouălor. Și aceasta nici nu este o coincidență. Găinile fac doar ouă de o singură culoare - și aceasta este determinată genetic.

Ouăle golite

Ouăle golite

Ce poți face cu conținutul ouălor golite pentru încondeiere? Este simplu: pune albușurile și gălbenușurile în congelator în loc să le arunci la gunoi! Acolo se pot păstra până la zece luni. Important: gătește-le obligatoriu după decongelare.


Bricolaj de Paște

Decorațiuni rapide pentru Paște: cocoș din pâslă și inimioară din hârtie

Cu instrucțiunile noastre de bricolaj pentru cocoșul din pâslă și inimioara din fâșii de hârtie, poți realiza rapid o decorațiune de Paște inspirată, chiar la tine acasă.