Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Te așteptăm la cumpărături într-un nou format, la magazinul Kaufland Colentina, unde vei avea parte de o nouă experiență, special creată pentru tine. Iar când spunem o nouă experiență, înseamnă o nouă experiență în fiecare zonă a magazinului, dar și faptul că avem zone noi, care abia așteaptă să le descoperi.

Pâine

Proaspete cât să nu îți frigi degetele

Cu siguranță ai auzit de expresia „bun ca pâinea caldă”. Ei bine, nu doar sortimentele noastre de pâine proaspăt coaptă sunt bune ca pâinea caldă, ci și covrigii, croissantele și celelalte specialități. Te așteptăm să le descoperi!

Brânzeturi

Laptele în cea mai frumoasă formă

Te-ai gândit vreodată să faci ocolul lumii? Aici poți să încerci 80 de tipuri de brânzeturi din toată lumea. Toate, într-un raion dedicat. Poți să le iei imediat, gata ambalate, iar dacă nu te-ai hotărât ce să alegi, ai asistență specializată.

Pește

La fel de proaspăt și bun ca într-o zi la mare

Asta pentru că sortimentul nostru de pește este deosebit de variat. În plus, găsești și alte produse marine proaspete sau congelate, precum și specialități gata ambalate. Consultanții noștri sunt mereu bucuroși să-ți răspundă la întrebări.