Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Prânzul în aer liber

Dacă este vreme frumoasă, nu trebuie neapărat să petreci pauza de prânz în cantină sau la birou, ci în aer liber. Caută un spațiu cu iarbă verde din apropierea locului de muncă și mută-ți prânzul pe o pătură. Este uimitor cum te poate elibera schimbarea peisajului și o mâncare bună. În plus, te întorci înapoi la muncă cu un nou elan.

Însă, nu uita: timpul este de cele mai multe ori destul de scurt, așa că trebuie să fie totul bine organizat.

Ponturi

Transformă pauza de prânz într-un picnic

Cum transformi tradiționala pauză de prânz într-o ieșire în aer liber? Iată câteva sfaturi utile.

Totul pregătit

Pregătește totul de acasă. Însă, nu te stresa prea tare cu gătitul deoarece masa de prânz în acest caz nu trebuie să fie încă un motiv de stres. Un sfat: sosurile sau dressingurile trebuie transportate întotdeauna separat.

Mănâncă sănătos

Ai căzut vreodată după un prânz greu într-o așa-numită „comă alimentară” și nu ai mai ieșit din aceasta? Poți evita așa ceva cu feluri de mâncare ușoare, bine-digerabile. Legumele și fructele sunt întotdeauna bune în acest scop.

Exerciții de relaxare

Închide ochii și fii atent la propria respirație pentru a te relaxa. La fel de conștient percepi zgomotele din natură. Este pauză, relaxează-te!Cel mult 30 de minute

Rețete rapide

Vrei să pregătești o masă ușoară și rapidă pentru pauza de prânz în aer liber? Atunci noroc că avem noi o mulțime de rețete rapide.