Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Hai să mâncăm sănătos

Poți să mănânci sănătos și atunci când ieși în aer liber. Bineînțeles, dacă alegi multe legume și fructe. În plus, te poți bucura perfect conștient nu numai de ce mănânci, ci și de natura din jur. Pe scurt, este un tip de activitate care se aliniază tendințelor momentului și care poate deveni și mai interesantă cu ajutorul sfaturilor noastre.

Sortiment

Legumele și fructele noastre

Cu o varietate de fructe și legume pline de prospețime, sortimentul nostru îți oferă alternativele ideale pentru gustările tale preferate. În plus, pentru a savura conștient și fără probleme, noi îți oferim și un sortiment bio bogat. Așa ajunge prospețimea pe masa ta sau pe pătura de picnic.


Ponturi

Mănâncă în mod conștient

Bucură-te de ieșirea și masa în aer liber într-un mod conștient și activ. Află cum poți să ai grijă de tine, de cei dragi și de mediul înconjurător.

Configurează traseul

Nu doar mâncarea este importantă, ci și drumul. Parchează intenționat mașina mai departe de locul unde vrei să îți așezi lucrurile și mergi pe jos. Sau și mai bine: pleacă de acasă pe bicicletă. Vei vedea cu ce elan începi apoi să mănânci!

Planifică din timp

Cu o zi înainte de cumpărături, verifică lista invitaților. Există anumite preferințe culinare? Sunt fani ai deserturilor? Există vegetarieni și în caz afirmativ, câți? Cu o planificare atentă, ieșirea la masă în aer liber va fi un adevărat succes pentru că toată lumea se va simți bine.

O scurtă plimbare

Profită de ieșirea la masă în aer liber și bucură-te de natura din jur: o plimbare prin parc sau o tură cu barca pe lac. Ai cumva și câine? Și el se va bucura de plimbare.

Sport în aer liber

Și un! Și doi! Și trei! Înviorează ieșirea în aer liber cu câteva exerciții de fitness. Încurajează-i pe toți să participe deoarece puțin sport îți face poftă de mâncare. Cel mai bine este să aduci de acasă accesorii de fitness, cum ar fi o coardă sau o minge. Și nu uita de exercițiile de respirație.

Plogging – picnic eco

Putem să facem ceva bun pentru noi și pentru natură atunci când ieșim să mâncăm afară? Este posibil: plogging se numește acest trend nou din Scandinavia. Ce trebuie să faci? Echipează-te cu mănuși și cu un sac de gunoi, aleargă împreună cu grupul tău și adunați gunoaiele aruncate în parc, pădure sau pe malul lacului. Inițiază un nou trend și ajută mediul înconjurător.
Retragere publică

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml (lot: 91400019)

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic,  500 ml (lot: 91410019)