Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ieșire romantică

Indiferent dacă este prima întâlnire sau sunteți într-o relație de mai mult timp, o ieșire la iarbă verde în doi ca surpriză este o idee foarte bună. Ia-ți persoana iubită dintr-un anumit punct și mergeți amândoi spre locația unde ai pregătit picnicul. Îți recomandăm să fie într-un loc cât mai retras, astfel încât să nu vă deranjeze zgomotul din jur.

Dacă totul este frumos decorat și pregătit, nu mai stă nimic în calea unei întâlniri romantice în aer liber cu gustări, băuturi și o atmosferă minunată.

Ponturi

Romantism la iarbă verde

Vrei să ai o întâlnire de neuitat la iarbă verde? Ți-am pregătit câteva ponturi care te vor ajuta să îți impresionezi persoana iubită.

Pătura

O pătură moale și frumoasă îți asigură confortul la întâlnire și va face ca totul să meargă așa cum îți dorești. Dacă a plouat în zilele anterioare, cel mai bine ar fi ca pătura să fie izolată în partea de jos. În plus, o decorațiune frumoasă pe pătură creează o atmosferă deosebită.

Decorează cu flori

Nicio altă decorațiune nu simbolizează mai bine romantismul decât florile naturale. Așa că nu uita să decorezi pătura și cu câteva flori. Le găsești la Kaufland, însă decorarea creativă o lăsăm în seama ta.

Lumânări cu LED

Este frumos să te poți privi în ochi la întâlnire, pe o pătură. Mai frumos este atunci când întâlnirea se prelungește până seara și nu stați pe întuneric. Te pot ajuta lumânărele cu LED, care sunt ușor de transportat și care asigură atmosfera adecvată.


Playlist Spotify

Muzică pentru întâlnirea perfectă

Există un milion de cântece despre dragoste. Noi am compilat câteva dintre acestea într-un un playlist. Cel mai bine este să-l setezi pe „repeat“ – în cazul în care muzica a devenit după câteva ore o chestiune secundară.