Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ieșire la grătar

Toți cunoaștem acest miros ispititor, cel de grătar pe care îl simți într-o zi călduroasă în parc sau pe malul lacului. Cert este un lucru: pentru mulți este pur și simplu de neconceput o ieșire în aer liber fără grătar, în timp ce alții preferă să nu își ardă degetele.

Sfaturi și trucuri pentru un grătar în natură

Grătarul în natură este legal? Depinde de locație. Există zone speciale în care se permite focul pentru grătar. Cel mai bine este să te informezi întâi unde poți face grătar, pentru că există doar două lucruri care pot întrerupe distracția: o furtună sau o amendă.

În rest, pentru ca totul să meargă strună, ți-am pregătit câteva sfaturi utile.

Pune la rece produsele pentru grătar

Poți transporta produsele pentru grătar și fără o ladă frigorifică. În acest scop, pui băuturile reci în coș și așezi pur și simplu produsele din carne și mezelurile peste sticle sau în jurul lor.

Grătar rotund

Ai nevoie de un grătar pentru toți prietenii și pentru întreaga familie. Pentru cea mai bună savoare, la un preț convenabil, îți recomandăm un grătar rotund. E suficient de mare și ușor de transportat.

Elimină corect cărbunele de grătar

Lasă neapărat cărbunele să se răcească. Apoi îl poți pune cu un făraș și o măturică de mână într-un sac de gunoi. Cărbunele se poate duce împreună cu resturile alimentare în cele mai apropiate pubele.


Rețete pentru grătar