Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ieșire în aer liber cu familia

Dacă în jurul păturii este adunată toată familia, se anunță multă distracție. Pe lângă idei de preparate pentru fiecare membru, ți-am pregătit și câteva idei de jocuri, astfel încât cei mici să se bucure de fiecare moment. Distracție plăcută împreună cu gașca ta zgomotoasă!Idei de jocuri

Distracția continuă

Vrei să te odihnești după masă? Nu se poate pentru că este timpul să te joci! Pentru cei mici și cei mari am pregătit câteva idei de jocuri care sunt ideale pentru ieșirile la iarbă verde sau pe malul lacului. Ești gata pentru ceva acțiune? Atunci trebuie doar să participi la joc!

Coroniță de flori

Coroniță de flori

Pentru toate fetele cărora le plac florile: mai întâi culege floricele cu tulpina lungă și pune-le unele peste celelalte. Florile trebuie să fie aproape unele de celelalte. Acum înnoadă-le cu atenție și adaugă următoarea floare. Alternativ poți face o gaură cu unghia în tulpinile mai groase și să le legi astfel între ele.

Frisbee

Frisbee

Dă-i drumul! Dacă există suficient loc în jurul păturii, un disc frisbee adus de acasă este foarte distractiv, nu numai pentru copii. Ai uitat discul frisbee acasă? Nu este nicio problemă, pentru că poți folosi farfuriile de carton pe post frisbee!

X și Zero

X și Zero

Toată lumea cunoaște jocul, însă aceasta este versiunea pe care o poți juca afară. Mai întâi caută crengi cât mai drepte sau bastonașe de lemn pentru a forma pătratul. Apoi mai ai nevoie de două tipuri diferite de pietre de joc, de exemplu pietricele de culoare închisă și de culoare deschisă. Sau poți folosi pahare și farfurii de carton. Distracție plăcută și să câștige cel mai bun!


Retragere publică

Producătorul Weulbier-Kosmetik GmbH din Germania retrage voluntar și preventiv, din motive ce țin de protejarea consumatorilor:

Bevola Gel de duș Mango & Piersică, 500 ml (lot: 91400019)

Bevola Gel de duș Trandafir Sălbatic,  500 ml (lot: 91410019)