Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

50% reducere la trolere, rucsacuri și genți Lotto

Trolere, rucsacuri si genti Lotto

Niciodată nu este prea târziu să îți înlocuiești trolerul cu care ai vizitat atâtea locuri frumoase sau geanta sport pe care o folosești zilnic. Produsele din noua colecție Lotto din magazinele noastre pot fi ale tale cu reduceri de până la 50%.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector, în perioada 17 iunie - 13 octombrie 2020, și beneficiază de reduceri de până la 50% la trolerele, gențile și rucsacurile din colecția Lotto „Sport și Călătorii”.

Exclusiv la Kaufland

Spiritul italian în noua colecție Lotto

Lotto a fost fondată în anul 1973, în nordul Italiei, și până în ziua de azi, compania a rămas un sinonim pentru produsele care încorporează tehnologia, designul de produs și stilul italian în accesoriile sportive și de călătorii.

Identitatea mărcii s-a transpus într-o colecție concepută pentru o utilizare multiplă, de la stilul de stradă, până la activitățile din timpul liber. Descoperă trolerele, gențile și rucsacurile Lotto din colecția „Sport și călătorii”.


Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Poți colecta punctele în două moduri:

  • Automat în aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți. De fiecare dată când scanezi codul QR, punctele bonus intră în contul tău și le găsești în aplicația Kaufland în secțiunea Kaufland Card/Puncte bonus și poți să le folosești când vrei tu.
  • Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casele de marcat.

Punctele bonus se colectează în perioada 17.06. - 13.10.2020.

Cum achiziționez produsele cu reducere?

  • Adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de telefonul pe care ai aplicația Kaufland instalată și în care ai adunat punctele sau de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte. Vei beneficia de prețul redus la produsele Lotto participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 13.10.2020 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.