Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Reduceri la vase pentru copt

Vino la cumpărături până pe 13 februarie, adună punctele bonus primite la casele de marcat și ai reduceri de până la 57% la colecția exclusivă de vase pentru copt Vector stoneware by Vista Alegre. Punctele bonus le poți folosi până pe 20 februarie 2018.

Colecția de boluri ramekin Vector, cu linii clare și un design modern, este ideală pentru gătitul la cuptor și cuptorul cu microunde pentru a stoca alimente în congelator și în frigider. În plus, pot fi spălate folosind mașina de spălat vase.

Întreaga colecție este realizată din ceramică, un material care eliberează încet căldura absorbită în timpul gătitului, păstrând în același timp alimentele fierbinți.

Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Lipește punctele bonus pe talonul colector .

Punctele bonus se colectează în perioada 10.01.2018 - 13.02.2018.

Cum achiziționez produsele Vista Alegre cu reducere?

  • Lipește punctele bonus pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte și vei beneficia de prețul redus la produsele Vista Alegre participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 20.02.2018 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.