Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Dormeo GO! - trolere, rucsacuri și genți

Vara aceasta se anunță plină cu vacanțe, iar trolerul trebuie înlocuit? Sau ai nevoie de un rucsac rezistent pentru activitățile de zi cu zi? Atunci avem o veste bună pentru tine.  

Vino la cumpărături, adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector, în perioada 22 mai - 23 iulie 2019, și beneficiază de 50% reducere la trolerele, rucsacurile și gențile din gama Dormeo GO!. Poți face acest lucru până pe 6 august 2019.

Extra rezistență și design elegant

Valizele și accesoriile de călătorie din gama Dormeo GO! au fost proiectate la cele mai înalte standarde de calitate și testate pentru a face față tuturor cerințelor de călătorie.

Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Poți colecta punctele în două moduri:

  • Automat în aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți. De fiecare dată când scanezi codul QR, punctele bonus intră în contul tău și le găsești în aplicația Kaufland în secțiunea Kaufland Card/Puncte bonus și poți să le folosești când vrei tu.
  • Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casele de marcat.

Punctele bonus se colectează în perioada 22.05.2019 - 23.07.2019.

Cum achiziționez produsele cu reducere?

  • Adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de telefonul pe care ai aplicația Kaufland instalată și în care ai adunat punctele sau de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte. Vei beneficia de prețul redus la produsele Dormeo GO! participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 06.08.2019 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.