Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Reduceri la cuțite și accesorii

Și tu poți găti ca Chef Foa dacă ai în bucătărie cele mai bune cuțite și accesorii din noua noastră gamă. Realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, cuțitele Chef Foa by Kaufland te vor transforma într-un adevărat expert în bucătărie.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus primite la casele de marcat, în perioada 25 aprilie - 19 iunie 2018, și profită de reduceri de 50% la produsele Chef Foa by Kaufland. Poți face acest lucru până pe 3 iulie 2018.

Cuțite de cea mai bună calitate

Cuţitele Chef Foa by Kaufland fac parte dintr-o linie concepută pentru bucătarii amatori care îşi doresc ustensile profesionale de bucătărie. Calitatea cuțitelor este dată de oțelul inoxidabil X50CrMoV15, ce le conferă acestora:

  • tăiș ascuțit
  • rezistență la uzură
  • ușurință la ascuțire
  • suprafață anti-pete

În plus, mânerul ergonomic al cuțitului bucătarului îți oferă un control total la utilizare, iar lama sa este perfectă pentru toate activitățile din bucătărie.
Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Lipește punctele bonus pe talonul colector .

Punctele bonus se colectează în perioada 25.04.2018 - 19.06.2018.

Cum achiziționez produsele Chef Foa by Kaufland?

  • Lipește punctele bonus pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte și vei beneficia de prețul redus la produsele Chef Foa by Kaufland participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 03.07.2018 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.