Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Legenda Neversea continuă la malul Mării Negre, cu cele mai frumoase apusuri și cele mai intense răsărituri. Festivalul, aflat la cea de-a treia ediție, va avea loc în perioada 4 - 7 iulie 2019, în Constanța.

 

Al treilea an de poveste

Te așteptăm și în 2019 să ne bucurăm împreună de o experiență unică la Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România.

Pe cele șapte scene ale evenimentului vor urca cei mai buni artiști ai momentului, unii dintre ei aflați în premieră în România.

Nu ne crezi? Vezi mai jos primele nume anunțate.

Mai multe detalii despre festival sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.neversea.com.


Pe cine vei vedea?

Pe scena principală de la Neversea vor urca anul acesta Afrojack, Lost Frequencies, Steve Aoki, rapperul G-Eazy, preum și Jessie J.

Italienii de la Tale Of Us și DJ-ul Jamie Jones își vor aștepta fanii la scena The Temple, pentru a petrece împreună până în zori de zi.

Scena The Ark va vibra în ritmul muzicii mixate de Rudimental DJ, Andy C, Flux Pavilion, Chinese Man, Sub Focus DJ Set & ID, Wilkinson DJ Set & MC AD-APT.


Cum a fost la Neversea 2018

Încă stai pe gânduri? Urmărește clipul pentru a vedea care a fost atmosfera la ediția din 2018, când peste 210.000 de participanți din 95 de țări au trăit timp de patru nopți povestea Neversea.

Vino și tu să scriem împreună al treilea capitol!