Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Legenda Neversea continuă la malul Mării Negre, cu cele mai frumoase apusuri și cele mai intense răsărituri. Festivalul, aflat la cea de-a treia ediție, are loc în perioada 4 - 7 iulie 2019, în Constanța.

Te așteptăm cu activări multisenzoriale, zone pentru poze panoramice, scenă dedicată și bar la înălțime, zone de sport, stand de coafare a părului și body refresh, dar și spații de relaxare eco-friendly, zone de sustenabilitate, o grădină solară și infrastructură de reciclare.

 

Al treilea an de poveste

Vino și în 2019 să ne bucurăm împreună de o experiență unică la Neversea, cel mai mare festival pe plajă din România.

Pe cele șapte scene ale evenimentului vor urca cei mai buni artiști ai momentului, unii dintre ei aflați în premieră în România.

Am amenajat special pentru tine scena DayDreaming by Kaufland, care va reflecta non-stop emoția muzicii trăite din plin, într-un ambient la care participă și Crazy Wolf, băutura energizantă marcă proprie, din care se vor prepara cocktailuri speciale.

În plus, în pauzele de distracție poți face un popas la Food Court, unde poți savura un meniu special cu coaste, sau te poți energiza la barul DayDreaming by Kaufland, unde te poți bucura de o băutură rece.

Iar dacă ai nevoie să îți rearanjezi părul sau să îți reîmprospătezi lookul, o poți face gratuit la unul dintre standurile bevola, marca proprie de produse de îngrijire Kaufland. Acestea sunt amenajate cu stiliști gata să te coafeze, precum și o zonă de refreshing dotată cu șervețele umede, deodorante și alte produse de igienă personală. 


Acces rapid la festival

Kaufland Card îți dă prioritate la distracție! Arată cardul tău digital Kaufland la intrare și te poți bucura de acces rapid în zona de festival, unde îți vei putea valorifica timpul petrecut la coadă prin experiențe inedite.

Dacă nu ai deja pe telefon aplicația Kaufland - Oferte și noutăți, descarc-o din Google Play sau App Store, apoi apasă butonul Kaufland Card din aplicație, completează formularul de înregistrare și confirmă crearea contului.

 


Premii pe loc și activări multisenzoriale

Vino în zona DayDreaming și ai șansa de a primi unul din cele peste 30.000 de pachete cu premii.

Iar dacă participi la jocul nostru din zona de Slot Machines, poți câștiga unul dintre premiile constând în produse de vară, pentru alcătuirea unui kit al festivalierului.

Mai mult, de la răsărit la apus, te așteptăm în lumea iSee. Acesta este un spațiu în care poți vedea întregul festival ca printr-un caleidoscop, în spatele unei lentile uriașe care se rotește ușor.

 


Zone de sustenabilitate și distracție eco-friendly

Și pentru că ne place să ne distrăm responsabil, am pregătit și zone speciale sustenabile, amenajate împreună cu trei ONG-uri partenere.  

În zona Epic Adventure de la Bucurie în Mișcare, te așteptăm cu provocări de echipă, un leagăn uriaș și un perete distractiv de escaladă.  

Cu ajutorul EfdeN, îți punem la dispoziție Grădina Solară – o zonă a sustenabilității, alimentată doar de energie solară, în centrul căreia se află un copac care furnizează energie pentru încărcarea telefoanelor sau oferă încă un prilej de relaxare la umbră.

Nu în ultimul rând, Asociația Act for Tomorrow a creat instalații de colectare selectivă a deșeurilor, iar dacă reciclezi, ca răsplată, vei putea să trimiți vederi către cei dragi, prin cutia poștală din festival.