Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...

Bucurie în mișcare

Alături de Asociația 11even, continuăm și în 2018 programul „Bucurie în Mișcare”. Proiectul a fost inițiat în 2012 și are ca scop promovarea sportului și mișcării în comunitate. Până în prezent au avut loc evenimente în peste 25 de orașe din România, precum și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.

Mesajul ediției de anul acesta este „Alege mișcarea azi”, participanții fiind îndemnați să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie.

Etapele proiectului

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/07/32/Asset_2060732.jpg

Prima etapă a constat într-un concurs online ce a avut loc în perioada 1 - 15 martie. Participanților li s-a cerut să posteze pe profilul lor de Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video în care să ilustreze cât mai bine bucuria mișcării, să eticheteze pagina @BucurieInMiscareRomania și să menționeze numele orașului pe care îl susțin.

Cele 12 orașe care au avut cei mai mulți susținători au fost desemnate gazde ale evenimentelor „Bucurie în Mișcare” din 2018. Acestea sunt: Craiova, Timișoara, Galați, Bacău, Arad, Poiești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Baia Mare, Roman, Slatina și Deva. 

În plus, 55 dintre participanții la această competiție au avut șansa de a câștiga premii individuale constând în: 

  • 5 weekend-uni all inclusive la Phoenicia Holiday Resort Mamaia;
  • 50 de pachete de nutiție sportivă Nutrilite și XS.

Cea de-a doua etapă se va desfășura între 5 mai și 10 iunie 2018, când va fi organizat Festivalul „Bucurie în Mișcare” în cele 12 orașe selectate.


Galerie foto

În imaginile de mai jos poți vedea o parte din cele 10.000 de imagini postate de participanții la concurs.