Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Bucurie în Mișcare

Împreună cu Asociația 11even, continuăm și în 2019 programul „Bucurie în Mișcare”. Din 2012, când acest program a fost lansat, au avut loc evenimente în peste 40 de orașe din România și Republica Moldova, promovând sportul și mișscarea în rândul a zeci de mii de participanți.

Anul acesta, mesajul principal al programului este „Hai în pauza de mișcare”, participanții fiind invitați să aleagă mișcarea ca soluție pentru stresul vieții de zi cu zi.


Etapele competiției

În perioada 1 - 15 martie s-a desfășurat o competiție online adresată celor preocupați de sport și un stil de viață sănătos și care își doresc să aducă festivalul Bucurie în Mișcare în orașul lor.

Participanților li s-a cerut să posteze pe profilul lor public de Facebook sau Instagram fotografii sau clipuri video în care să ilustreze cât mai bine ideea de mișcare, să eticheteze pagina @BucurieInMiscareRomania și să menționeze numele orașului pe care îl susțin.

După o luptă strânsă, au fost desemnate cele 12 orașe care vor găzdui evenimentele „Bucurie în Mișcare” din 2019. Acestea sunt: Timișoara, Galați, Craiova, Arad, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Bacău, Roman, Târgoviște, Reșița, Sighetu Marmației și Alexandria.

În cea de-a doua etapă, ce se va desfășura în perioada mai-iunie, vor avea loc evenimente în fiecare dintre cele 12 orașe.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul proiectului: www.bucurieinmiscare.ro.


Calendarul evenimentelor

  • 4-5 mai - Timișoara
  • 11-12 mai - Roman și Craiova
  • 18-19 mai - Arad și Galați
  • 25-26 mai - Râmnicu Vâlcea
  • 1-2 iunie - Reșița și Târgoviște
  • 8-9 iunie - Bacău și Satu Mare
  • 15-16 iunie - Sighetu Marmației și Alexandria