Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Ne alăturăm din nou inițiativei Habitat for Humanity România și sprijinim cea de-a 11-a ediție a BIG BUILD, eveniment de construire accelerată și voluntariat ce marchează Ziua Mondială a Locuirii.

Anul acesta, 10 familii din comuna Vaideeni, județul Vâlcea vor beneficia de câte o locuință construită de voluntari. În total, vor fi ridicate 10 case în 5 zile, cu ajutorul a peste 240 de voluntari, dar și cu participarea familiilor beneficiare. 

Big Build 2019

Locuințe decente, cu ajutorul voluntarilor

În fiecare an, în prima zi de luni din octombrie este sărbătorită Ziua Mondială a Locuirii. Cu această ocazie, Habitat for Humanity România organizează anual cel mai mare eveniment de construire accelerată și voluntariat din țara noastră, BIG BUILD. 

Astfel, în perioada 7 - 11 octombrie 2019, peste 240 de voluntari români și internaționali vor ridica 10 case în 5 zile la Vaideeni, în județul Vâlcea.

Beneficiari vor fi membrii a 5 familii, care în prezent locuiesc în containere, deoarece și-au pierdut locuințele în urma viiturilor din 2014. Celelalte cinci familii pentru care vom construi locuințe trăiesc în condiții greu de imaginat, în bordeie din lemn aflate pe malul pârâului din zonă.

Vino să schimbăm împreună viața acestor familii greu încercate!


Big Build 2018

Cum a fost experiența de anul trecut

Să fii voluntar la Big Build înseamnă să te trezești de dimineață, pe orice vreme, indiferent dacă e frig, dacă plouă sau dacă e soare, să te duci pe șantier și să muncești 8 sau 9 ore - poate chiar mai mult.

În 2018, mai mult de 200 de voluntari, printre care și angajați ai Kaufland România, au construit 8 de case în comuna Cumpăna din județul Constanța. 

Beneficiarii acestora sunt 8 familii cu venituri reduse, care până atunci au trăit în locuințe supraaglomerate sau neadecvate.

Urmărește clipul video pentru a vedea cum ne-am petrecut împreună cele 5 zile.