Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Te așteptăm și anul acesta la Bavarienfest by Kaufland! Vino în perioada 4-6 octombrie 2019 în cortul Kaufland din Mamaia Nord să descoperi universul gastronomic din Bavaria, într-o atmosferă acompaniată de muzică tradițională din această regiune. Accesul la eveniment este gratuit.

Distrează-te nemțește 

Aducem farmecul Bavariei mai aproape de tine

La cea de-a doua ediție Bavarienfest, ți-am pregătit un festin cu specific nemțesc, care aduce laolaltă muzica plină de viață, atmosfera de veselie, berea bună și mâncărurile autentice pregătite în stil propriu de către un chef german și unul francez.

  • Chef Frank Oehler, ce deține o stea Michelin, a lucrat în bucătăriile unor restaurante renumite din Germania, Anglia și Spania, iar în 2008 și-a deschis propriul restaurant în Stuttgart.
  • Chef Samuel Le Torriellec a decis la vârsta de 16 ani să își transforme pasiunea pentru gătit într-o meserie. Pe parcursul carierei, a lucrat în bucătăriile mai multor restaurante cunoscute din Franța și România, alături de maeștri ai domeniului.

Cei doi își vor pune amprenta personală asupra preparatelor tradiționale ce vor putea fi degustate în cadrul Bavarienfest.

Mâncarea bună va fi acompaniată de o atmosferă pe măsură, asigurată de muzica tradițională din Bavaria.


Detalii

Programul evenimentului

Vino să te bucuri de 3 zile de petrecere în cortul Kaufland din Mamaia Nord, situat pe Bulevardul Mamaia Nord, DC 86: 

  • Vineri, 4 octombrie: între orele 12:00 - 00:00
  • Sâmbătă, 5 octombrie: între orele 12:00 - 00:00
  • Duminică, 6 octombrie: între orele 12:00 - 00:00

Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.