Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Descoperă lumea nutriției sănătoase

Înscrie-ți copilul la Akademia Kinderland, locul în care cei mici învață, prin jocuri și demonstrații interactive, cum trebuie să mănânce sănătos.  


Primii pași în educația nutrițională

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/85/87/Asset_2848587.jpg

Potrivit celor mai recente statistici în domeniu, aproximativ 40% dintre copiii din România sunt supraponderali, mai mult de jumătate sar peste micul dejun și numai o treime consumă legume zilnic. 

Pentru a veni în sprijinul părinților și copiilor care doresc să învețe ce înseamnă alimentația sănătoasă și care este importanța ei, Kaufland a lansat proiectul Akademia Kinderland, alături de Asociația pentru Responsabilitate Socială PLAN B.

Toate secretele legate de o alimentație corectă le sunt prezentate de K, super eroul Akademiei Kinderland

În cadrul proiectului, copiii cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani învață despre nutriție prin demonstrații, jocuri și imagini, având ca suport mijloace butaforice, digitale și senzoriale. Astfel, ei pot vizualiza mecanismele de funcționare ale corpului uman în raport cu mâncarea și pot afla cum să combine corect alimentele, de ce trebuie să consume gustări sănătoase, dar și cum să devină responsabili și să evite risipa alimentară. 

Te așteptăm, împreună cu cel mic, la Akademia Kinderland, locul în care copiii învață cum să se hrănească sănătos! 


Program 

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/22/02/Asset_2852202.jpg

Akademia Kinderland este deschisă în perioada 13 - 30 octombrie 2018 în parcarea magazinului Kaufland Barbu Văcărescu (str. Barbu Văcărescu 120-144), după următorul program:

  • de joi până sâmbătă: 10:00 - 18:00
  • duminică: 11:00 - 17:00

Accesul este gratuit, însă, pentru a evita aglomerația, este necesară programarea vizitei în prealabil. Mai multe detalii despre înscriere sunt disponibile pe pagina de Facebook Akademia Kinderland

Fiind un proiect gândit în jurul mobilității, Akademia Kinderland va funcționa în parcările mai multor magazine Kaufland, pe parcursul a șase luni. În curând vor fi anunțate și următoarele magazine în care va poposi.