Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/27/83/Asset_2382783.jpg

Afterhills 2018

Vom fi prezenți, în calitate de partener, la cea de-a doua ediție a festivalului Afterhills, ce va avea loc la Iași, în perioada 31 mai – 3 iunie. Bucură-te de muzică și artă la cel mai mare festival în aer liber din regiunea Moldovei.

#dreamers2018

Ediția de anul acesta va aduce pe cele 9 scene ale festivalului 150 de artiști români și internaționali. Printre aceștia se numără Above & Beyond, Aly & Fila, Dubioza Kolektiv, Hurts, Paul Van Dyck, Tom Odell, Les Elephants Bizzares, Alexandrina, Gojira & Planet H, Subcarpați, Șuie Paparude și The Motans.

În premieră pe piața festivalurilor din România, vei putea urmări show-uri de stand-up, dar și momente de improvizație, de dans și de performance teatral. Micutzu, Teo, Vio și Costel sunt o parte dintre cei care vor stârni hohote de râs pe Scena Comedy.

Mai mult, ediția de anul acesta și-a propus să doboare și un record mondial – realizarea celui mai mare dreamcatcher din lume. Astfel, în cadrul festivalului va fi construit un prinzător de vise cu diametrul de 9 metri.

Mai multe detalii despre program, line–up și reguli de acces sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.afterhills.com.

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/29/37/Asset_2382937.jpg
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/29/40/Asset_2382940.jpg
https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/29/39/Asset_2382939.jpg


Acces rapid 

https://media.kaufland.com/images/PPIM/AP_Content_150/rum/26/43/Asset_2382643.jpg

Știm că nu îți place să stai la coadă, de aceea îți oferim posibilitatea de te bucura mai repede de experiența Afterhills. Tot ce trebuie să faci este să păstrezi bonul fiscal data viitoare când îți faci cumpărăturile la Kaufland.

Vino la cortul Kaufland cu abonamentul Afterhills și cu un bon fiscal de la Kaufland (indiferent de valoarea lui) și vei putea intra în zona de festival pe poarta specială de acces Kaufland Fast Lane. ️ 

Opinia ta contează

Vrem să știm părerea ta cu privire la site-ul nostru. Pentru a răspunde la întrebări, ai nevoie de aproximativ 8 minute. Toate răspunsurile sunt anonime și confidențiale. Îți mulțumim!

Opinia ta contează