Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Disney Home - articole pentru baie și dormitor

Descoperă cea mai nouă colecție de la Disney Home. Prosoape, lenjerie de pat, pătură, coș pentru rufe, poncho pentru copii și borsetă, toate pentru bucuria copilului tău. Colecționează și tu articolele favorite cu Mickey Mouse.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector, în perioada 29 ianuarie - 21 aprilie 2020, și beneficiază de reduceri de până la 65% la produsele pentru baie și dormitor Disney Home. Poți face acest lucru până pe 5 mai 2020.

Mickey Mouse

Rămâi sincer față de tine însuți

De la debutul său în 1928, Mickey Mouse a evoluat într-una dintre cele mai recunoscute și iubite personaje animate din lume. Mickey reușește să atingă inimile și să capteze imaginația atât celor mici, cât și celor mari.

Mickey Mouse

Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Poți colecta punctele în două moduri:

  • Automat în aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți. De fiecare dată când scanezi codul QR, punctele bonus intră în contul tău și le găsești în aplicația Kaufland în secțiunea Kaufland Card/Puncte bonus și poți să le folosești când vrei tu.
  • Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casele de marcat.

Punctele bonus se colectează în perioada 29.01. - 21.04.2020.

Cum achiziționez produsele cu reducere?

  • Adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de telefonul pe care ai aplicația Kaufland instalată și în care ai adunat punctele sau de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte. Vei beneficia de prețul redus la produsele Disney Home participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 05.05.2020 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.