Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Delimano Stone Legend - reduceri la vase de gătit

Vești bune pentru tine și familia ta. De acum poți să pregătești cele mai bune rețete fără mari bătăi de cap deoarece gama Stone Legend s-a întors în magazinele noastre.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus primite la casele de marcat, în perioada 25 iulie - 28 august 2018, și profită de reduceri de 50% la vasele de gătit neaderente din gama Stone Legend de la Delimano. Poți face acest lucru până pe 4 septembrie 2018.

Despre produse

Gama Stone Legend oferă o combinație unică între cele mai cunoscute materiale tradiționale - email la exterior și particule din piatră la interior. Vasele de gătit Delimano Stone Legend au un înveliș QuanTanium, întărit cu particule de titaniu, neaderent și rezistent la zgârieturi ce permite pregătirea mâncării cu mai puține grăsimi. Particulele de piatră mențin căldura și o distribuie uniform, iar alimentele își păstrează vitaminele și aroma naturală.

  • Strat de piatră adevărată
  • Învelișul cu particule de piatră asigură un gătit rapid și o curățare ușoară
  • Potrivite pentru plitele cu inducțieMecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Lipește punctele bonus pe talonul colector .

Punctele bonus se colectează în perioada 25.07.2018 - 28.08.2018.

Cum achiziționez produsele Stone Legend cu reducere?

  • Lipește punctele bonus pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte și vei beneficia de prețul redus la produsele Stone Legend participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 04.09.2018 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.