Se încarcă lista de magazine

Se încarcă...
Nu e magazinul corect? Alege altul!
Modifică
Oferte afișate pentru

Ultimul magazin selectat

Strălucește în bucătărie cu Delimano Perla

E timpul să strălucești în bucătărie. Produsele din gama Delimano Perla au un design simplu, care se potrivește în orice gospodărie, și cu siguranță îți vor deveni un ajutor de nădejde.

Vino la cumpărături, adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector, în perioada 14 august - 15 octombrie 2019, și beneficiază de 50% reducere la electrocasnicele mici și caserolele din gama Delimano Perla. Poți face acest lucru până pe 29 octombrie 2019.

Electrocasnice cu stil

Fie că vrei să pregătești prăjituri, fie ceva rapid pentru masa de dimineață, produsele din gama Delimano Perla sunt ideale în orice situație.

Folosește friteuza pentru a găti cei mai delicioși cartofi prăjiți, iar blenderul sau smoothie makerul pentru prepararea unui suc plin de vitamine. Cremele și aluaturile pentru prăjituri le poți face rapid cu robotul de bucătărie, iar pregătirea micului dejun devine o joacă cu aparatul de fiert ouă și prăjitorul de pâine.

La final, poți depozita cu ușurință ce ai gătit în caserolele termorezistente din sticlă.

Mecanismul campaniei

Cum colectez punctele bonus?

La o valoare a bonului între 20,00 si 39,99 lei cu TVA, primești 1 (un) punct bonus, la o valoare a bonului între 40,00 si 59,99 lei cu TVA, 2 (două) puncte bonus etc. Poți colecta punctele în două moduri:

  • Automat în aplicația Kaufland - Oferte și Noutăți. De fiecare dată când scanezi codul QR, punctele bonus intră în contul tău și le găsești în aplicația Kaufland în secțiunea Kaufland Card/Puncte bonus și poți să le folosești când vrei tu.
  • Lipește punctele bonus pe talonul colector primit la casele de marcat.

Punctele bonus se colectează în perioada 14.08.2019 - 15.10.2019.

Cum achiziționez produsele cu reducere?

  • Adună punctele bonus în aplicația mobilă Kaufland sau pe talonul colector.
  • Vino la casa de marcat cu produsul ales, însoțit de telefonul pe care ai aplicația Kaufland instalată și în care ai adunat punctele sau de talonul completat cu numărul corespunzător de puncte. Vei beneficia de prețul redus la produsele Delimano Perla participante la această campanie.
  • Reducerea se aplică la prețul întreg al produsului.

Punctele bonus pot fi folosite pentru achiziționarea produselor la preț redus până cel târziu în data de 29.10.2019 sau până când cantitățile de articole promoționale sunt epuizate.